° GVIDO Design – Ehtekunstniku Gvido Valickise nahast käepaelad, mis lisavad igale riietusele vajaliku aktsendi.
° Jukocute – Väikesetiraažiline luksuslik käekoti bränd, mis eristub naiselikult glamuurse stiiliga. Disainer Julia Korovina käsitöökotid on valmistatud Itaalia nahatööstuse toorainest.
° Kätlin Kaljuvee - Moeillustraatorist moedisaineri hoogsa käekirjaga kaunistatud siidist rõivad ja rätikud.
° Lowi Vi – Kargetes jääpastellides kevadkollektsioon on sündinud Eesti ja Itaalia kultuuride sümbioosis. Värvigammalt vaoshoitud, lõikelahenduselt temperamentsemas skaalas.
° LÄHEB – Kvaliteetsest kangast ajatu tegumoega naisterõivabränd, mille eksklusiivsusele aitab kaasa piiratud kogus. Disaineriks ka muul alal edukalt tegutsev multitalendist Julia Läheb.
° Mare Kelpman – Tekstiilikunstnikust autori ateljees telgedel kootud kevadpastellides moekad kimonolõikelised jakid, mis sobivad nii avaralõikelise mantli alla kui ka suveõhtul kleidi peal kandmiseks.
° MERÏKH – Hannele Meriku disainitud unisex-tegumoelised naturaalnahast multifunktsionaalsed kotid nii reisimiseks, shoppinguks, spordivarustuse, laptopi ja ka lemmiklooma mahutamiseks.
° New Vintage by Kriss – Väärismetallist ja -kividest ehted, mille tunnuseks kettide otsa lükitud kristallid ja pärlid ning sisselõigatud sõnumiga minimalistlikud metallripatsid.
° Playluggage – Leila Tamme disainitud reisikohvrite kollektsioon, mille teeb eriliseks võimalus oma pagasi peal joonistada või mängida traditsioonilisi lauamänge.
° Raili Nõlvak – Põnevate lõigete abil rätsepakostüümidele naiselikku glamuuri andnud moedisainer.
° SWÄRK – Huvitava mustriga trükikangast meestesärgid, mille jaoks kasutatakse ka Eesti tootjate kangajääke. Alustas hiljuti koostööd Tallinn Craftory´ga, kes on uue tootena välja toonud õhukese kaarditasku nimega Pisi Pisku, mille kujundamisel on kasutatud SWÄRKi rubenslike naiste motiiviga särgikangast - lõbus harmoonia kahe meestegarderoobi eseme vahel.

° TADAM – Ehtebränd, mis toob kaelale elegantse “kokanduse” – glamuursed glasuurisõõrikud, hõrgu šokolaadi ja krõmpsuvad maapähklid.

° Tiina by Tiina Talumees – Tiina Talumehe naiselikud drapeeringud oma tuntud headuses.

° Uschanka – Disainer Piret Pupparti modernses võtmes soome-ugriliku etnoornamendiga autorikollektsioon.

Enamuse ZEROs müüdavate rõivamudelite juurde sobiks Taani jalatsibrändi Ecco mugavad ja kevadel värviliseks muutunud jalanõud, mida seekord esitles oma ateljees Katrin Kuldma.

Ecco kevadmudelites on nii naiste- kui meestekollektsioonis värvilisest seemisnahast mokassiine, paeltega tänava-ja purjetajakingi, samuti metalselt helkivast nahast sandaale komplektis üleõlarihmaga kotiga. Ühiseks nimetajaks brändi usaldusväärsus, jalasõbralikkus ja kõrge kvaliteet.