Apothekas ootab külastajaid Eesti suurimat apteegikosmeetika valikut pakkuv Iluteek ning Balti riikides ainulaadne apteegirobot. Esmakordselt on võimalik endale soetada dermatoloogiliselt testitud dekoratiivkosmeetikat ning proovida uudset naha- ja kehadiagnostikat.

Lisaks ootab külastajat ka valik ilu- ja terviseteenuseid: näiteks saab teha nahadiagnostikat ning määrata kehakoostist, samuti mõõta vererõhku ning hinnata jalgade tervislikku seisundit. Just kohapeal pakutavates uuringutes ning oskuses selle põhjal sobivaid ilu- ja tervisetooteid soovitada, näeb Apotheka turundusjuht Mervi Lill põhjust, miks klient võiks ilutoodete valimiseks suunduda eelkõige apteeki. "Meie filosoofia on lähtuda iga kliendi spetsiifilistest vajadustest. Kaubanduses üldjuhul uuringuid ja tulemustest lähtuvat nõustamist ei pakuta, mistõttu klient valib tooted sageli umbes ja kulutab raha asjadele, mis ei toimi," rääkis Lill.

Nahadiagnostika on ideaalne neile inimestele, kes on kimpus endale sobiva näokreemi valimisega või tahavad aru saada, miks nende nahk on kas liiga kuiv või hoopis vastupidi liiga rasune. Abivalmis Apotheka töötaja testib naha erinevaid omadusi ja jagab näpunäiteid, mida peaks ette võtma.

Hüppe­lii­ge­se de­for­mat­sioon, lamp­jalg­sus, pai­gast ära põlve­lii­ges või ja­la­li­has­te üle­si­ru­tus on pea­mi­sed mu­red, mis valesid jalanõusid kandes tekivad ja mil­le pu­hul võib vaja minna ortopeedilisi jalanõusid või tallatugesid. Selleks, et teada saada, kas peaksid endale sobivad tallatoed muretsema, lase hinnata oma jalgade tervislikku seisundit. Masin ütleb ka ära, kas keharaskus on jalgadele jaotunud ühtlaselt.