Vichy kuulsus algas 1676.aastal, mil Napoleon I ema, kirjanik Madame de Sévigné (1626–96) avastas prantsuse linnakese kuumaveeallikate kasuliku ja tervist toova mõju. Tinglikult võiks prouat nimetada ka esimeseks ilublogijaks – ta kirjutas tütrele Pariisi: „Mu nahk ei ole enam kare, vaid muutunud pehmeks ja tasaseks."

1906.aastal töötas samas „veetüdrukuna" Coco Chanel, kes jagas ravitoimega allikavett linnakülalistele. Legend räägib, et just tol ajal otsustas Coco: Mulle aitab, minust peab saama „keegi!" Ilmselt ei olnud too aeg tulevasele moeloojale kuigi meeldiv – Chanel ei naasnud Vichy linna enam kunagi...

1931.aastal kohtusid Vichy linnas dermatoloog dr Haller ja ettevõtja Georges Guérin. Kuna vasttärganud kosmeetikamaailm ei teadnud dermatoloogia põhitõdedest midagi, loodi Vichy kaubamärk, mille alustaladeks said teaduslikud uuringud naha füsioloogiast. Pärast tõestust, et Vichy allikaveel on rahustav ja ravitsev toime, loodi esimesed 8 toodet. 1950. aastal otsustas dr Haller asuda müüma Vichy tooteid seniste kaubamajade ja ilukaupluste asemel vaid apteekides. Täna müüakse Vichy sarja rohkem, kui 50 maal. Igas sekundis rändab ostukorvi 3 Vichy toodet.

Nüüd esitleb Vichy vananemisvastast kreemi Liftactiv Supreme, mis ennetab ja elimineerib päevase väsimuse mõjul tekkivaid vananemismärke kogu päeva jooksul. Vichy jälgis 70 naist ühe nädala jooksul ning kogus tähelepanekuid, et hommiku ja õhtu vahel muutub jume tuhmiks, väsimuse tundemärgid nähtavamaks, kortsud sügavamaks ja nahk lõdvemaks. Õhtul peeglisse vaadates märkasid oma nahka jälginud naised kahvatut jumet, suu- ja ninaümbruse kurdude süvenemist ning selgemaid kortsukesi suu ümber. Iga teine naine tundis, et näeb õhtul vanem välja kui hommikul. Need märgid on täpselt samasugused nagu pikaajalise vananemise korral. Aja möödudes muutuvad vananemismärgid tugevamaks, kortsud sügavamaks ja nahk kaotab oma prinkuse.

Vichy pakub täiesti uudset arusaama vananemisega võitlemiseks – kreem Liftactiv Supreme tugevdab naha võimet tulla toime päevapingetega, et seista vananemismärkide süvenemise vastu pika aja vältel. Tehnoloogia, mis on võimeline rinda pistma vananemisega kogu päeva jooksul, seisneb ramnoosis (5%) ja neohesperidiinis (2%) koos ainulaadse Vichy Day-Proof tehnoloogiaga. Õhtu lõpuks on nahk siledam, väsimuse tundemärke esineb vähem, nahk on pringim ja jume värskem. Kreem sobib nii normaalsele, segatüüpi kui kuivale nahale.

Jaga
Kommentaarid