Põhjalike otsingute, erinevate toodete testimise ning professionaalsete meigikunstnikega konsulteerimise tulemusena on tänaseks kokku pandud lai valik dekoratiivkosmeetikat, naha- ja kehahooldustooteid, pintsleid ja meigikotte. Esimene kauplus avati Stockholmis 1996. aastal.

Nädala eest tutvustas Make Up Store oma esinduskaupluses Pärnu mnt. 10 kevadsuve trendikaid meigikollektsioone ning põnevaid uudistooteid. Valiku meigilookide inspireerivaid tõlgendusi esitlesid Make Up Store'i rahvusvahelise klassi profimeigikunstnikud, eesotsas International Make Up Center profimeigikooli rektori, õppejõu ja jumestuskunstniku Meelis Kriki ning Make Up Store'i esinduskaupluses töötava Anna Izotovaga, kes hiljuti pälvis Aasta Meigikunstniku tiitli.

Enim elevust põhjustas kohaletulnute seas meigilook Champagne Collection, mis kulgeb läbi erinevate aastaaegade ning kõnetab küllap kõiki, kes hindavad ajatut klassikat ja eksklusiivsust. Olgu tegu koolilõpetaja, pruudi või juubilariga – see stiil on kindla peale minek. Kõik sarja meigitooted (matistav puuder, huulepulk ja -läige) on luksusliku sisu ja välimusega ning sobivad kasutamiseks igas eas naisele.

Uudiseks on seegi, et Make Up Store uueneb. Peakontor Stockholmis kolis äärelinna ning ka kauplustes on maad võtnud uus kontseptsioon. Edaspidi hakkavad müügilettidel olema vaid testitooted, ostetava iluasjakese saab müüja käest. Senisele mustale poekujundusele lisandub ka valget. Tooted valmistatakse senise Kanada asemel nüüd Itaalias, lootes seeläbi paremale kvaliteedile. Uus tunnusmärk on ka krokodillinaha imitatsioon, mida kohtab toodete pakenditel. Senise ümara disaini asemele on tulnud kandiline – sellised on nüüd lauvärvid, huuleläiked ja küünelakid.

Kaja ja Kairit, Make Up Store'i väsimatud iluhaldjad panevad kõikidele klientidele südamele silm uudistel hoida. Kuni augustini saabub müügile üle 140 uudistoote. Jätkuvalt jäävad siinsed hinnad Euroopa omadest 20% soodsamaks ning Pärnu mnt esinduspoes kohtav palju toredaid pakkumisi!