Mõne nädala eest avanes siinsetel ilutoimetajatel hotellis "Kolm õde" võimalus rakutehnoloogia tippettevõtte uusimate teadussaavutustega lähemalt tutvuda.

La Prairie eesmärgiks on pakkuda ajatut ilu ja nooruslikult kaunist nahka. Oma eelmistel otsingutel jõudis Šveitsi ettevõte Alpide tippu, kus karmides kliimaoludes – jää, lume ja halastamatu päikese keskel – avastati kolm taime, kelle vastupanuvõime ilmatingimustele oli hämmastav. Alpi soldanell (Soldanella Alpina), lilla kivirik (Purple Saxifrage) ja Šveitsi lumevetikas (Swiss Snow algae) ei ole kohanenud pelgalt ellu jääma, vaid kasvavad ja õitsevad neis oludes jõudsalt. Samuti nagu need vaprad taimed loodusega rinda pistavad, on meie nahale võrreldavateks stressoriteks pinge, ühekülgne toitumine ja ületöötamine. La Prairie leidis mooduse, kuidas eraldada Šveitsi Alpide taimedest DNA-d kaitsev vägi ja koostas mägikristallide kompleksi, mis säilitab naharakkude uuenemisvõime, tugevdab naha kaitsevõimet antioksüdatiivse stressi vastu ning võitleb vabade radikaalidega. Aasta eest müügile jõudnud Cellular Swiss Ice Crystal kreem ja kuivõli niisutavad ja toidavad rikkalikult nahka, mis näeb välja elastsem ning püsib kauem noorena. Äsja jõudsid turule sarja kaks uut toodet: silmaümbruskreem ja emulsioon, mis vananemisilmingutega samuti rakutasandil võitlevad.

Küllap kujuneb saabuva kevade tõhusaimaks vananemisvastaseks abiliseks La Prairie'i teadlaste uusim saavutus – kiiretoimeline seerum ehk booster. Anti-Aging Rapid Response Booster on siidpehme geel, mis rakumembraanini jõudvate toimeainetega võitleb miimikakortsude vastu, ja seda äärmiselt efektiivselt – meditsiiniuuringud näitasid, et 39% naistest kadusid kortsud juba kaks nädalat pärast booster'i kasutama asumist!