1) Niisuta ruume.
Radiaatoritest ja soojapuhuritest tulvav kuumus imeb ruumidest niiskuse. Et seda vältida, tasuks muretseda õhuniisutaja.

2) Kasuta rammusamaid kreeme.
Suviti saab nahk hakkama kergema võidega, kuid talveks tasub varuda toitvam ja rasvasem päevakreem. Tundugu see näol pealegi raskesti imenduv, selle eest kaitseb ja pehmendab kreem kuivatuspaberiks muutuda võivat nahka. Määri kreemi nii hommikul kui õhtul.

3) Ole õrn.
Pese nägu ja keha ettevaatlikult. Ära nühi, vaid kanna näo- ja kehapuhastustooteid nahale õrnalt. Kareda nuustiku võiks talveks pagendusse saata!

4) Ära unusta päikesekaitset.
Peagi kõrgemalt käima hakkav päike peegeldub lumelt sama intensiivselt kui soojamaareisil. Kasuta päeva- või jumestuskreemi, mis kaitseb UV-kiirte eest.

5) Maga näomaskiga.
Määri ööseks näole õlivaba, niisutav mask, mis ei ummista poore. Kuivad nahk saab sel moel iseäranis turgutatud.

6) Ära võta liiga kuuma dušši.
Kuum dušš küll kosutab pärast külma ja tuule käest olekut, kuid viiest minutist pikem duši all või vannis ligunemine kuivatab nahka. Tegutse toimekalt ja pese end puhtaks kärmelt!

7) Söö täisväärtuslikku toitu.
Nagu sees, nõnda ka väljas ehk talvel söö häid rasvu sisaldavaid toitaineid nagu avokaado, või ja lõhe. Soojendav ja väga toitev teravili on näiteks tatar. Ingver annab energiat ja tugevdab immuunsüsteemi, küüslauk kaitseb rakke enneaegse vananemise eest, jõhvikas on põletiku- ja bakterivastane ning astelpajus leidub palju C-vitamiini.

8) Joo vett.
Pole välistatud, et aastalõpupidude ülesöömise märgid on näolt visad kaduma. Juues palju vett – kaks kuni kolm liitrit päevas – muutub jume säravamaks.

Proovi neid:
- Biodroga MD Anti-Redness kreem omab nahka tugevdavat toimet, vähendades punetusi ja tugevdades kapillaare.
- Oriflame The ONE Lip Spa Care huulepalsam pehmendab, silub ja rahustab ning lisab õrna värvitooni huultele. Koostises olev SPF 8 aitab kaitsta UVB-kiirte kahjustuste eest.
- Germaine de Capuccini Excel Therapy O2 CC kreem Daily Perfect Skin aitab säilitada vajaliku niiskustaseme nahas kogu päeva vältel. SPF 30 kaitseb UVA- ja UVB- kiirte kahjulike mõjude eest.
- Emma Noëli kehavõie sheavõiga kaitseb nahka keskkonnakahjustuste eest, sisaldab A-, E- ja F-vitamiine ning toimib edukalt mikroobide- ja põletikuvastaselt. Seda Aafrika ravimit kuivale nahale kasutatakse ka ekseemi, päikesepõletuse ning muude naha iluvigade raviks. Lisaks pakub sheavõi kerget päikesekaitset.
- Domina Elegans 5D Golden Beauty mask parandab naha vereringet, värskendab ja taastab naha elujõu. Maskil on sügavalt niisutavad ja nahka masseerivad omadused.