Kristiinal oli oma metoodika. Ta määratles enda jaoks ka tulevase mehe parameetrid, nagu ta väljendus. Mees pidi olema vaikne, rahulik ja kannatlik. Kristiina tahtis alati ka kontrollida, kui heasüdamlik ja hooliv tema väljavalitud mees on ning kuidas lastega läbi saab. Mees pidi olema heade geenidaga ehk võimalikult terve ja haritud, aga mitte ilus. Ilusa mehe pärast tekib mure, selgitas Kristiina, sest teised naised tahavad ka niisugust meest.

Kristiina sõbranna Kairi ei näinud pealt sugugi kõiki Kristiina mehejahte, aga selle päris õige mehe leidis Kristiina just koos Kairiga.

Ühel pühapäeval läksid sõbrannad koos Kairi tütrega loomaaeda. Seal märkas Kristiina üht sobivat meest lapsega ja kulges tal veerand tundi kannul, Kairi koos lapsega omakorda tema kannul.
"Siis kõndisime nendega kõrvuti ja ma ei saanud täpselt arugi, kuidas ta mehe ja tema pojaga suhtlema hakkas," rääkis Kairi hiljem. Ta mäletab, et mees oli tõesti väga soe ja sõbralik ning armas oli vaadata, kuidas ta pojaga suhtles. Muidugi oli mees abielus. Kristiina ju küsis loomulikult, millega mehe abikaasa ka tegeleb. Tema abikaasa oli õpetaja. Kui loomaaiaseltskonna ringkäik ükskord lõppes, vahetas Kristiina mehega telefoninumbreid. Kairi mõtles seejuures, kuidas mees seda poisile selgitab, et ta võõraste tädidega loomaaias tuttavaks saab. Ja kui poeg sellest emale räägib, mida mees siis välja mõtleb?

Kui Kairi seda mõni nädal hiljem küsis, vastas Kristiina, et mees rääkis temast kui kooliõest, kelle turunduskogemustest võib ka tööalaselt kasu olla. Kairile sai selgeks, et kui juba vale appi võeti, ei jää nende suhtlemine sõpruse pinnale.

Kristiina lõpetas meheotsingud ja tegi ainsa panuse loomaaiast leitud Harrile. Sel ajal suhtles Kairi sõbrannaga vähe, sest kuuma suhte kõrvalt ei jäänud Kristiinal just palju aega endistele sõpradele. Kairi teadis, et mehe abielu vindus terve aasta, enne kui ta lahutama hakkas. Ilma lahutuseta ei saanud, sest Kristiina ei leppinud ilma pulmade ja abieluta. Kui Kairi sellele suhtele mõtles, oli ta sõbranna õnne üle küll rõõmus, aga Harrist oli tal kahju, sest tema meelest mees armastas oma naist ja last enne Kristiinaga kohtumist.

Aasta pärast pulmi sündis Kristiinal ja Harril poeg, paar aastat pärast esimest ka teine poeg. Harri on tõesti väga tubli, oskab kõike oma kätega teha ja hoolib lastest ning tegeleb nendega palju. Põhiliselt tegelebki isa poistega, kes nüüd käivad juba koolis. Väliselt on nad igati õnnelik abielupaar.

Kairil on aga valus vaadata, kuidas Kristiina kogu aeg kamandab kodus ja Harri täidab kannatlikult käske. Kristiina on aastatega läinud palju närvilisemaks. Kas see tuleb armastuse puudumisest, on Kairi endalt palju kordi küsinud. Harri ei olnud ju Kristiina suur armastus, vaid suur pereloomise plaan. Vahel on näha, et mees on sisemiselt päris ärritunud Kristiina tujudest, aga hoiab end vaos ja talub naise kapriise vaikselt. Sõbrannale näib, et Kristiina vahel isegi ootab, et mees midagi vastu nähvaks ja siis saaks suurema draama lavastada. Kairile tundub, et Kristiinal on mehega lihtsalt igav ja sellepärast ta käitubki nii ärritavalt.

Viimastel aastatel on Kristiina järjest rohkem hakanud alkoholi oma liitlaseks pidama ja sõbrannadega pubides käima. Samuti on ta muutunud tuleohtlikuks sõpruskonna ühistel pidudel. Tal on nimelt tekkinud komme, et pidude ajal võtab ta oma pluusinööbid ülevalt lahti ja näitab, kui ilus rinnahoidja tal on. Ja katsub oma rindu, et rinnahoidjat paremini näidata. Isegi kui mees või sõbrannad paluvad, keeldub ta pluusi kinni nööpimast ja muutub kurjaks. Kord oli ta ilma Harrita koos ühe sõbranna ja tema mehega pubis ja sõbranna sõidutas ta kesköösel koju. Kristiina istus sõbranna mehega tagaistmel ja tegi jälle pluusinööbid lahti. Ta näitas sõbranna mehele oma rinnahoidjat igast võimalikust küljest ja kiitis, kui ilusad pitsid rinnahoidjal on. Sõbranna oli täiesti šokis ja kuna mees ei öelnud midagi, vaid lihtsalt vaatas Kristiina rinnahoidjat, puhkes neil pärast Kristiina kojuviimist juba autos peretüli. Igatahes see sõbranna kuulutas, et see oli tema viimane kohtumine Kristiinaga.

Peretuttavatel on Harrist väga kahju, aga mees ise näib üsna rahulik ega tee kunagi skandaali, kui naine seltskonnas oma rindu näitab. Ütleb ainult mõtlikult, et ta on ju minu oma naine. Kui Kristiina rohkem jooma ei hakka ja purjus peaga veel vallatumaks ei lähe, küllap siis on mees nõus kaua temaga koos elama kasvõi tublide ja viisakate poegade pärast.