Kreet Rosin-Pindmaa (42) oli 15 aastat töötanud kolme maineka pealinna hotelli müügijuhina, kui otsustas teha elumuutva otsuse. Nüüdseks on tast saanud terapeut ja vaimse arengu juhendaja.

Kreet õppis ülikoolis arvutiprogrammeerimist ja hiljem ärijuhtimist. Ta oli läbi ja lõhki reaalainete inimene, matemaatikat armastab tänini. Ent ilmselt sai suunamuutus alguse juba sügaval nõukogude ajal, kui ema viis ta 10aastasena õppima mediteerimist. Vanaema, kes soovis päeviti uinakuid teha, oli kuulnud, et mediteerimine muudab lapsed rahulikuks. Hiiumaal sündinud Kreet oli pärast vanaisa surma kolinud perega Pärnusse vanavanemate majja, sest vanaema ei tahtnud seal üksi elada.

“Sealt on saanud alguse õnnelike juhuste rada,” meenutab Kreet. Täiskasvanuna sattus ta õppima Silva meetodit ning jätkas mediteerimist – õppis usaldama iseenda sisemist tarkust. Seni oli ta arvanud, et kõik teised on temast targemad…

Siis läks Kreet reikikursustele ning kui tuli aeg pärast teise lapse sündi tööle naasta, kahtles ta, kas ikka peaks minema tagasi müügijuhiks. “Õnneks olin ära õppinud olulise reiki põhimõtte: vähemalt täna usaldan elu loomulikku kulgu.”