Jumestuse vundament

Nii tugevat meiki kui ka üksnes BB-kreemi kasutades osutub meigialuskreem ehk primer asjalikuks abiliseks, mis aitab vähendada läiget, loob jumestusele sujuva aluse ja kindlustab püsiva tulemuse. Meigialuskreemid aitavad siluda peeneid joonekesi ja kortse ning täita suuri poore. Matistav aluskreem neutraliseerib üleliigse rasu ja tagab sametise tulemuse. Valgustpeegeldav aluskreem omakorda sobib eelkõige kuivale ja tuhmile nahale, andes kauni kuma.

Rosaatsead või põletikulisi vistrikke aitavad varjata ja punetust neutraliseerida kergelt roheka tooniga meigialuskreemid. Primereid on saadaval nii kreemi, geeli kui ka puudrina.

Leidub ka silmadele mõeldud meigialuskreeme, mis tasakaalustavad rasuseks kippuvat nahka laugudel. Tänu lauvärvi aluskreemile püsivad lauvärvid kauem, neid on lihtsam peale kanda ja nad näevad erksamad välja. Aluspuuder ei luba puudrilistel lauvärvidel ka pudeneda. Müügil on ka spetsiaalsed tooted, mida kanda ripsmetuši alla!

Meigialuskreem aitab säilitada matti efekti ekstreemsete ilmaolude puhul ehk kuuma ja niiske või külma ja kuivaga, mil nahk kipub läikima. Primerit võib kasutada ka eraldi; näiteks silmalaugudel lauvärvi asemel või heledama jumestuskreemina.