Samasugused positiivsed tulemused olid ka mu teistel klientidel, kui järgisime nende inglitelt saadud juhatust. Ma sain inglitelt nõuandeid ka ravimeetodite osas, mis andsid nii mu klientidele kui mulle häid tulemusi.
Ma hakkasin neist inglite sõnumitest kirjutama ja otsustasin küsida oma kirjastajalt Hay House’ilt, kas nad on selle materjali avaldamisest huvitatud. Kuni selle ajani olin ametlikult esitanud pikalt kirja pandud ettepanekuid sooviga kaaluda mu uue raamatu avaldamist. Seekord anti mulle nõu, et saadaksin lihtsalt lühikese meili, kus kirjeldan raamatut pealkirjaga „Ingliteraapia”. Hämmastaval kombel nõustus kirjastuse president Reid Tracy otsekohe seda raamatut avaldama, ehkki ei tema ega mina ei teadnud, mida see sisaldab.
„Ingliteraapiat” kirjutades olid mul kohutavad peavalud, mida mul kunagi varem polnud. Nagu kombeks oli saanud, küsisin inglitelt juhatust. Nad ütlesid mulle, et kuna raamatu tarvis kanaliseerisin kõrgsageduslikke inglite sõnumeid, tekkis mul madala sagedusega toidusedeli tõttu vibratsioonide kokkupõrge, mis oli sarnane tormiga.
Inglid näitasid mulle, et igapäevane suur šokolaadisöömine hoidis mu sageduse madalal tasemel. Nad selgitasid, et mu isu šokolaadi järele oli tegelikult iha armastuse järele, aga tõelist armastust võin saada vaid energeetiliselt, mitte toiduga.
Ma ei teadnud, mida teha, sest mul oli šokolaadi järele pidev isu. Niisiis pöördusin abi saamiseks inglite poole. Peaingel Rafael, kes on tervendamise ingel, ilmus mu ette ja sihtis oma tömbi nimetissõrmega mu silmade vahele. Ma tundsin ja nägin ererohelisi valguslaineid, mis tungisid läbi mu lauba. See oli meeldiv nagu väga õrn massaaž.
Järgmisel päeval polnud mul enam šokolaadiisu. See oli aastal 1996 ja sellest ajast saadik pole ma šokolaadi enam ihanud ega söönud. Minu jaoks oli see ime, sest olin seda söönud iga päev peaaegu kogu elu! (Ja šokolaadist loobumise järel kadus ka mu krooniline akne.)
*
Iga kord, kui õppisin mõne uue inglitelt pärineva tervendamismeetodi, kasutasin seda oma klientide aitamiseks. Varem olin kartnud, et mind hakatakse inglitest rääkimise pärast põlgama, aga välja tuli vastupidi: mu kalender oli täis kohtumisi klientidega ja avalikke esinemisi. See oli tuubil täis peaaegu kolm aastat ette! Sain aru, et kui ma kohe kontrolli enda kätte ei võta, saab mu kalender täis kes teab kui kaugeks tulevikuks.
Läksin randa jalutama ja palvetasin, et see olukord laheneks. Ma andsin kõik Jumala kätte ja ütlesin: „Palun anna mulle parim lahendus, kuidas aega planeerida.” Mul tekkis otsekohe visioon ja ma teadsin, mida teha: ma pidin hakkama õpetama teisi, kuidas korraldada seansse ja teha ingliteraapiat.

Doreen Virtue „Ingliteraapia käsiraamat“, kirjastus Pilgrim 2016