Sült oli pühadeaja üks lemmikroogasid
„Kuigi jõulud olid lumeta, ostsid inimesed väga traditsioonilisi jõuluroogi: sülti, verivorsti ja eestimaist sealiha – tundub, et tõelise jõulumeeleolu loomisel mängis väga olulist rolli just vana hea Eesti jõulutoit,“ ütles Atria Eesti juhatuse esimees Olle Horm
Atria Eesti müügidirektori Meelis Laande sõnul mindi verivorsti ostmisel välja kindlale maitsele ja osteti tuntud tooteid. „Jõulud on eestlastel olnud alati vorstipüha. Verivorste osteti tänavu 14% rohkem kui möödunud aastal, kõige enam osteti „Tooma verivorsti lambasooles“ ning „Maitselt mahedat verivorsti“ – mõlemad on klassikalised ja eestipärase maitsestusega.“
Maitsestatud lihatoodetest olid edukamad kaukaasiapärane seapraad ning suur seapraad.
Laande arvab, et „Delikatess-sült“ jääb ka jõulude lõppedes nende tootehitiks, sest on Eesti turul praegu ainulaadne – lisaks sealihale on sellesse lisatud ka veiseliha, mistõttu on sült madala rasvasisaldusega, samas aga on maitse traditsiooniline ning tuttav.