Sügisest liituvad "Vikerhommiku" meeskonnaga Margitta Otsmaa raadiouudistest ja "pealtnägijana" tuntud Rasmus Kagge. "Minu jaoks on Vikerraadio olnud kogu aeg justkui raadiote meistriklass või kõrgliiga, mille eetrisse jõudmine on iga raadiomehe unistus ja kuhu pääsemiseks tuleb enne aastaid teistes kanalites sooja teha. Ja 11 aastat Kuku raadios oligi minu jaoks see suurepärane kool, mis vormis minust viimaks selle vikrikõlbuliku materjali, mida nüüd saaks sagedusel 104,1 edasi aina paremaks sõtkuda. Minu jaoks on see suur au, et mulle anti võimalus liituda Vikerhommiku meeskonnaga," ütles Rasmus Kagge.

1967. aastast peale eetris olnud "Mnemoturniiri" asub sügisel juhtima hariduselt ajaloolane, tuntud spordiajakirjanik Tarmo Tiisler. "Mälumäng on ju mõttesport ja kes sobiks paremini „Mnemoturniiri“ juhtima kui Tarmo Tiisler, kelles on ühendatud spordireporterile omane hasart, rahvatantsijale omane kirg ja ajaloolasele omane põhjalikkus. Lisaks mitmekülgsetele huvidele on Tarmo hea suhtleja ja meeskonnamängija," rõõmustab "Mnemoturniiri" toimetaja Marje Lenk.
Kaja Kärner alustab autorisaadete sarja "Kajalood". Kajalood mõõdab mere sügavust - helisignaal saadetakse laevalt veekogu põhja, see kiirgab alusele tagasi ja kajalood arvestab sekundid meetriteks. Sügisest tuleb kajalood tunniks ajaks Vikerraadiosse, kaardistama valitud persooni sügavamaid kihistusi, mida palja silmaga ei näe, ja andma hinnanguid, millega kuulaja ei pruugi iga kord nõus olla. Sari algab 5. septembril kell 12.05.

13. septembrist kuuleb uut muusikasaadet, mida juhib Vikerraadios juulikuus asendajana pärastlõunaprpogrammi juhtinud Andres Oja, kes nüüd kuulajate head tagasisidet arvesse võttes alustab oma muusikasaatega. Igal saatel on üks läbiv teema, kuid lood ja laulud on eripalgelised. Esimene saade keskendub bluusile ning eetrisse jõuab ka tõenäoliselt eesti esimene bluusilaul. Muusika sekka räägib Andres Oja oma nii pikaajalisest muusikukogemusest kui ka aastate jooksul kogunenud teadmistest muusikavallas. Andres Oja on muusikahuviline olnud lapsest peale, mänginud trumme ansamblites "Vitamiin" ja "Kolumbus Kris". Andres Oja on eetris pühapäeviti kell 12.05, kordus kõlab reedeti kell 19.05.

Oktoorbis alustab (:)kivisildnik uue saatega "Luuleatlas". Ta käsitleb värsket Eesti luulekirjandust, andes ülevaate kõigist ilmuvatest luuleraamatutest, ja peab ka luuleraamatute edetabelit. "Täiesti normaalsed inimesed tarbivad iga päev tööstuslikus koguses väga halba luulet, iga raadiokuulaja valatakse metoodiliselt üle laulutekstide reoveega - „Luuleatlas” on tee tervisliku poeetilise toitumise juurde - „Luuleatlas” annab ülevaade sel aastal ilmunud luuleraamatutest", lubas (:)kivisildnik.