Kaheti mõistetavaid signaale saadab ka naise eksabikaasa, kes tundub igatsevat möödunud aegu. Kõigele vaatamata ei ole Olivia kaotanud lootust leida tõeline armastus... Muutuste lävel seisab ka tema tütar, kes peab valima kahe armastuse vahel.

Maailmas väga menukaks osutunud sarjale annab erilise võlu selle päikseliselt romantiline pildikeel. Väikelinn, kus tegevus toimub, mõjub ekraanil peaaegu maapealse paradiisina.
Samuti eristub „Südame seadus“ sellega, et ei süsti vaatajatesse negatiivseid emotsioone.
„See seriaal on soe puhkehetk süngetest ja närvilistest telesarjadest,“ arvab peaosatäitja Andie MacDowell. 

Sarja „Cedar Cove“ 1. osa oli USAs eetris 20 juulil 2013 Hallmarki kanalil. Esimesel hooajal on 13 osa. 12 osaga 2. hooaeg lõppes USAs eelmise aasta oktoobris. Veel mängivad Dylan Neal, Teryl Rothery, Sarah Smyth, Coery Sevier, Paula Shaw, Barbara Niven jt. 

Andie ja Dylan Neal.

Andie MacDowell on 56aastane. Oma filmidebüüdi tegi ta 1984 aastal Tarzani-filmis "Greystoke - Legend Tarzanist". Stsenaristid Robert Towne ja Michael Austin kasutasid selles Burroughsi romaani motiive, mille kohaselt inglise lordi väike laps sattus õnnetuse läbi Aafrika džunglisse ja kasvatati seal ahvide poolt üles. Aastaid hiljem leiab otsimisekspeditsioon ahvide hulgas kasvanud Tarzani (alias John Claytoni) ja toob ta Inglismaale, kus temast tehakse lord Greystoke. Inglaslik konservatiivne enesekesksus ja enesearmastus ning küünilisus tekitavad peategelases neuroose ja muudavad ta autsaideriks. Ning too eelistab ikkagi elu metsiku looduse rüpes ja pöördub tagasi dzhunglisse. Peaosa mängis selles filmis Christopher lambert. 

Veel on näitleja mänginud filmides "Seks valed ja videolindid“ (1989), „Lõputu küünlapäev“ (1993), menufilmis „Neli pulma ja üks matus“ (1994) ning filmides „Michael“ (1996) ja Multiplicity“ (1996)

Sel sajandil on ta mänginud igal aastal ühes võui kahes filmis ja teinud kaasa sarjades. Käesolev roll on üle hulga aja peaosa. 

Andie MacDowell on olnud kaks korda abielus. Paul Qualleyga on tal poeg Justin (sünd 1986) ning kaks tütart, Rainey (sünd 1990, Miss Golden Globe 2012) ja Sarah Margaret Qualley (sünd 1994), näitleja. 1999. aastal nad lahutasid.
2001. aastal abiellus Andie ärimees Rhett Hartzogiga, kellega lahutas 20014. aastal

„Südame seadus“ on Kanal 2s kolmapäeviti kell 21.30.