Selle asemel, et kaduda linnatänavatel mustade ja tumesiniste mantlite massi, tasuks tänavu lisada oma garderoobi uudseid toone, näiteks sügistalvisel ajal trendivat burgundiapunast.

See elegantne alternatiiv klassikalisele mustale mantlile lisab sügisriietusele sooja värvilaengu, mida tihti igatseme, kuid annab samal ajal välimusele ka tumedama ja veidi dramaatilisema varjundi, mis sobib suurepäraselt jahedamatesse kuudesse.

Burgundia toon harmoneerub hästi sügavamate värvidega, mis külmal hooajal garderoobis domineerivad, nagu pruun, hall ja must. Samas oleme märganud seda kaunilt kombineerituna virsikuroosa ja tuhkroosaga, mis loob eriti šiki tulemuse.

Burgundiapunased mantlid on juba leidnud oma koha nii Pariisi, Amsterdami kui ka Londoni moegurmaanide garderoobides, ning ennustan, et pole kaua oodata, kuni see trend tõeliselt võimust võtab. Otsingud burgundia tooni riiete ja kingade järele on praegu hüppeliselt kasvanud, ning hooajavahetus toob kindlasti kaasa ka suurenenud nõudluse burgundiapunaste mantlite järele.

Allikas: WhoWhatWear

Jaga
Kommentaarid