1. Meigipõhi olgu alati tagasihoidlik

Sophie jumestus on alati väga loomulik. Tema tedretähnid ja pigmendilaigud paistavad jumestuskreemi alt välja, mis on väga värskendav, sest sageli kipuvad naised neid meigi alla peitma. Küpse naha puhul on see aga väga kaval valik, sest paks meigikiht kipub kortsudesse ja peentesse joonekestesse kogunema.

Maskilaadse efekti vältimiseks kasuta kergema koostisega vedelat jumestuskreemi või toonivat emulsiooni ning alusta toote pealekandmist näo keskosast, liikudes tasapisi edasi külgedele.

2. Huuled olgu alati värvitud

Sophie lemmikhuulepulk on virsikutooni, mis pole liiga erk, aga samas aitab siiski jumele sära anda. Virsikutooni huulepulk sobib muuseas kõikide nahatoonidega, sest sel on nii soojad kui külmad alatoonid.

3. Rõhuta silmi

Kui ees ootab mõni pidulikum sündmus, rõhutab hertsoginna Sophie alati oma silmi. Nagu varasemalt mainitud, siis tema jumestuspõhi on alati kerge ja huuli katab enamasti virsikukarva huulepulk. Silmameigi puhul eelistab hertsoginna musta lainerijoont ja mitut kihti ripsmetušši, mis aitavad tuua esile ta siniseid silmi.

Juuli 2024

Jaga
Kommentaarid