Ta meenutab, et kõik sai alguse pea kümmekond aastat tagasi. Ta otsis oma kallimale, praegusele elukaaslasele Stenile ägedat jõulukingitust. Mõlemale meeldis väga sari „Veronica Mars“. Tolle tunnuslugu esitas bänd The Dandy Warhols.

Kokkuvõttes just seda bändi Prahasse kuulama sõidetigi.

Läks trumm, mingu ka pulgad. Järgmistel aastatel on pidevalt välismaal bände ja sooloartiste kuulmas käidud ning seda on kavas jätkata ka edaspidi. Vahel tulevad muidugi lemmikud koju kättegi, näiteks mullu suvel Depeche Mode.

Viimasel ajal seostub kontserdireisidel käimine Taylor Swiftiga. „Pean pileti saama, muidu on terve elu olnud mõttetu!“ See tsitaat on tõsieluline näide.

Maarjat aga Swift ei köida. Ta naerab, et on juba ka „kõrges vanuses“, st vähemalt 35-aastane. „Kuulan rokki, sealhulgas alternatiivrokki. Ka kunagist klubimuusikat nagu The Prodigy, The Chemical Brothers.“

Tema lemmikute hulka kuulub ka juba eelmainitud Depeche Mode. Samuti The Rolling Stones. Alati ei kulge kõik ka Maarjast sõltumatute viperusteta. Bruce Springsteen kaotas otsesõnu hääle ja kontsert lükkus edasi. Tuleval aastal uus katse.

Kui keerukas ja kulukas on maailmakuulsate muusikute esinemistele pileteid saada? Kuidas on meie lauluväljaku helikvaliteet võrreldes suurte staadionitega? Sellest ja paljust muust kuuleb juba saates.

Saatejuhid on Eesti Naise vanemtoimetaja Liis Auväärt ja Delfi ajakirjanik Karoliina Vasli. Vestlus salvestati juuli hakul.

Liis, Karoliina ja Maarja stuudios.

Jaga
Kommentaarid