„Kui ma saan magada öö jooksul vähemalt kolm tundi järjest, siis ma olen ärgates puhanud. Muidugi ma magan kauem, tavaliselt 5-6 tundi, aga tihti on ööuni hakitud, sest keegi tuleb kaissu, tahab midagi, keegi tahab pissile, paned tekki peale, ise ärkad ja vaatad kella – siis juba ongi uni hakitud. Kui ma saan selle kolm tundi ludinal järjest ära magada, siis mul on kõik väga hästi!“ räägib nelja lapse ema.

Maris Kõrvitsa elu on tihedalt tegemisi täis: lapsed ja peretegemised, täiskohaga töö ja sellega seonduvad kõikvõimalikud suhtlemised, majapidamised ja olmetegevused, Genka artistimanageeringud, hobid ja enesetäiendamine, sõbrad ja paljud muud toimetused. „Kõige suurem oskus on aja planeerimine ja manageerimine – et sa teedki kõik need asjad ära siis, kui sa pead nad ära teha jõudma. Ja ma olen ka tabelite ja numbrite inimene ning vanakooli inimene pabermärkmiku osas, kuhu ma panen kõik kirja: kus ja millal peab olema, mis peab olema tehtud – ja kõik asjad saavadki tehtud, nii et sellega on väga hästi“, soovitab ta omast elukogemusest.

*

Maris Kõrvits on kauaaegne raadiotegija, kes on töötanud raadiojaamades Power Hit Radio, Raadio 2 ning juhib nüüd koos Rauno Märksiga Retro FMi hommikuprogrammi, mille eest pälvilisid mullu ka Aasta Raadiohääled auhinna. Marist on tunnustatud ka Eesti Vaegkuuljate Liidu poolt Selgelt Kõneleja ja Rahva lemmiku auhinnaga. Ta on juhtinud ka mitmeid telesaateid, aga oma loomingulise elu kireks peab raadiot.

Lisaks raadiotööle peab Maris oluliseks ka enesetäiendust, ta on õppinud näiteks õmblemist, fotograafiat, massaaži, meigikunsti, vene ja soome keelt, astroloogiat, kondiitrioskusi ning naudib maaelu ja remonditegemist, ta saab kõigega hakkama.

Ajakirja Eesti Naine podcastis „Iga naine on lugu“ tuleb juttu raadiost ja meediast, privaatsusest ja sotsiaalmeediast, õppimisest ja õpetamisest, lastele eeskujuks olemisest ja arukuse olulisusest, elu lihtsuse võlust ning pisut ka Genkast.

Marcella Bali tooted leiad marcella.ee e-poest. Sooduskoodiga „Naine10“ on tooted Sinule 10% soodsamad!

Maris Kõrvits

Jaga
Kommentaarid