Küll aga tuleb teada, et enamik hüaluroonhapet sisaldavaid tooteid on väga kerge tekstuuriga, mis tähendab, et neid tuleb kindlal ajahetkel nahale kanda, et need toimiksid. „Hea rusikareegel on kanda nahahooldustooteid peale kõige kergemast kõige täidlasemani,“ soovitab ta. „Seega, hüaluroonhapet sisaldavaid tooteid tuleks kasutada ühe esimese sammuna peale näo puhastamist, hetkel, mil nahk on veel niiske, ja alles siis tasuks jätkata ülejäänud nahahooldusrežiimiga.“

Lisaks jagab González veel kolme põhiteadmist, mida hüaluroonhapet sisaldavaid tooteid kasutades arvesse võtta.

1. näpunäide: hüaluroonhapet tuleks kanda niiskele, mitte kuivale nahale

Hüaluroonhape toimib kõige paremini, kui seda kanda kergelt niiskele nahale, sest see aitab vett meelitada ja hoida. Hüaluroonhappe kandmine niiskele nahale võib aidata tugevdada selle niisutavat toimet.

2. näpunäide: hüaluroonhape tuleks „lukustada“ teise niisutava tootega

Kui peale hüaluroonhapet sisaldavat seerumit nahale kandes jätta see n-ö „lukustamata“, võib juhtuda, et seerum mõjub nahale hoopis kuivatavalt, sest niiskus võib nahalt aurustuda. Seega, kasuta peale hüaluroonhapet sisaldavat seerumit alati ka näokreemi.

3. näpunäide: hüaluroonhapet on saadaval erineva molekulmassiga, mis mõjutab selle võimet läbida nahakihte.

Parimate tulemuste saavutamiseks leia toode, mis kombineerib erineva kaaluga hüaluroonhapet. Kõrge molekulmass tähendab, et hüaluroonhappe molekulid on suuremad ja püsivad naha pinnal, mis tagab pindmise niisutuse ja kaitsebarjääri toetava efekti. Madal molekulmass seevastu viitab hüaluroonhappe molekulidele, mis on väiksemad ja suudavad tungida sügavamale nahakihtidesse. See tagab pikemaajalise niisutuse ja vananemisvastase toime.

Jaga
Kommentaarid