EV9 on esimene Kia mudel, mis võimaldab tarkvara värskendada uue Kia Connecti poe kaudu, mis tähendab, et kliendid saavad nüüd oma sõidukogemust isikupärastada, uuendades ja lisades soovitud funktsioone.

Jätkusuutlikkust silmas pidades kujundati EV9 keskkonnahoidliku elustiili edendamiseks. Mudel sisaldab materjale, mis on osaliselt saadud looduslikust toormest, nagu näiteks mais, millest on valmistatud naha alternatiivid, armatuurlaua ja ukseliistude juures on kasutatud ringlusse võetud PET- ja TPO-plasti ning teisi taaskasutatud materjale. Vaibad ja kangas sisaldavad taaskasutatud PET-pudeleid ning kalavõrke, mille taastootmisest on saadud väga hubased ja pehmed materjalid.

Elektrilisele globaalsele moodulplatvormile (E-GMP) loodud Kia EV9 ei luba mitte ainult võimsust, vaid täislaadimisel ka pikamaasõitu kuni 541 kilomeetrini. Maastur on varustatud ülikiire 800 V laadimissüsteemiga, mis suurendab märkimisväärselt masina sõiduulatust 239 km võrra vaid 15-minutilise laadimisega. Lisaks on mudelil tehtud hõlpsaks ka auto aku eelsoojendus, mille saab sisse lülitada lihtsa nupuvajutusega kas auto ekraanil või Kia Connecti rakendust kasutades.

Kia EV9 võimaldab ka kahesuunalist laadimisfunktsiooni (V2G – vehicle-to-grid), mis on potentsiaalne muutus säästva eluviisi jaoks. Selle funktsiooni abil ei saa sõiduk mitte ainult laadimiseks võrgust voolu ammutada, vaid saab ka voolu tagasi võrku anda, võimaldades autot kasutada akupangana.

EV9 on tunnistus Kia pühendumusest jätkusuutliku tuleviku loomisele ja mobiilsuse ümberkujundamisele. Kia EV9 pakub kolmanda taseme autonoomset juhtimist ja on näide uuenduslike lahenduste integreerimisest liikluses. Kia EV9 on müügil kõigis Kia volitatud esindustes üle Eesti. Küsi ka kampaaniapakkumist – Kia EV9 ostuga tuleb kaasa 2000-eurone Alexela laadimiskaart.

Vaata lähemalt kia.ee või pöördu lähimasse Kia esindusse.