18 tk

Ühtaegu seest pehmed ja pealt krõbedad imehead küpsised, mis maitsevad nii suurtele kui väikestele.

150 g toasooja võid

2 dl suhkrut

2 sl heledat siirupit

1 suur muna

4 dl nisujahu

2 tl vanillisuhkrut

1 tl küpsetuspulbrit

näpuotsaga soola

200 g valget šokolaadi

1 dl metspähkleid

1, 5 dl kuivatatud jõhvikaid

Vahusta toasoe või suhkru ja siirupuga. Lisa toasoe muna ja vahusta veel. Sõelu hulka jahu, vanillsuhkur, küpsetuspulber ja sool. Sega ühtlaseks. Haki šokolaad ja pähklid jämedalt, lisa koos jõhvikatega tainasse. Sega segamini. Jaga tainas u 60-65 g tükkideks ja rulli peopesade vahel pallideks. Tõsta pallid suurte vahedega kahele küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja vajuta käega lamedaks. Küpseta ahjus pöördõhuga 175 kraadi juures u 12-15 minutit. Lase jahtuda 3 minutit kuumal plaadil ja seejärel restil lõplikult. Naudi kohe või säilita kaanega purgis, pimedas ja jahedas.

Alanud on Eesti Naise juubelikokaraamatu ettetellimiskampaania!

100 EESTI NAISE PARIMAT ROOGA

Autor: Lia Virkus

Ajakirja Eesti Naine 100. sünnipäeval oleme koondanud Eesti Naise armastatud köögitoimetaja Lia Virkuse 100 parimat ajakirjades ilmunud retsepti kaante vahele, et ka Sina saaksid väärika juubeli puhul peret ja sõpru maitsvate hõrgutistega kostitada.

Raamatust leiad:

1. põnevaid hommikusööke,

2. salateid, pirukaid, võileivatorte,

3. leiva-saiaretsepte,

4. kala- ja liharoogi argi- ja peolauale,

5. ahvatlevaid kooke ja magustoite.

230 lehekülge, kõvakaaneline.

Hind ettetellijale 29,99 € (sisaldab tasuta saatmist Smartposti pakiautomaati).

Raamat ilmub aprilli viimasel nädalal.

Jaga
Kommentaarid