Abikaasad Lenna Kuurmaa ja Lauri Mäesepp elavad Setomaal, kus lisaks oma kodutalule ja kolmelapselisele kärgperele tegelevad ka aktiivselt kohaliku elu arendamisega: koos ehitasid nad Ilmaveere majutus- ja sündmuskeskuse, mis hiljuti avati ning kus saab end kostitada kulinaarsete ja kultuursete elamustega.

Lenna Kuurmaa

„Ilmaveere keskuse rajamine on meile Lauriga kindlasti olnud ka väga suur väljakutse, sest seal oleme me ka äripartnerid ja oleme võtnud ette väga suure projekti. Seda kõike toetab kindlasti see, et Lauri õpib Tartu Ülikoolis magistriõppes tehnoloogia- ja ärijuhtimist, mina seal kõrval olen lillelaps ja loomeinimene, kunstnik ja muusik. Tema on aju ja mina looming. Võibolla see ongi see ideaalne kombo, sest me oleme täna ju õnnelikud seal, kus me oleme,“ tõdeb Lenna. Ta lisab, et ka sotsiaalne intelligentsus on inimsuhetes väga oluline komponent.

Millised on olulised põhiväärtused, mis Lenna kodust kaasa sai ja oma lastele edasi annab, kuidas ta end maandab ja laeb ja nii palju jõuab, milline on õnneliku lähisuhte ja hästitoimiva kärgpere valem, miks on abikaasa Lauri Mäesepp tulevikumees, mis tema muusikuelus põnevat tulemas ja paljust muustki kuuled värskest podcasti „Iga naine on lugu“ episoodist.

Jaga
Kommentaarid