See on 2009. aastal läbi viidud uuringu tulemus. Mis on puudujäägi põhjus? Parim D-vitamiini allikas on päikesevalgus, mida on meie riigis sügistalvisel hooajal üsna vähe.

Kui lisaks sellele veedad palju aega siseruumides, nutitelefoni või televiisori ekraani ees, ei tooda sinu keha piisavalt D-vitamiini. Kuigi D-vitamiini leidub mõnes toiduaines, ei ole selle kogus piisav, et päevast vajadust rahuldada. Seetõttu tasub seda täiendada kvaliteetsete toidulisanditega.

Seitse põhjust, miks sa D-vitamiini vajad

Siin on seitse terviseväidet, mis selgitavad, miks on oma organismis piisava D-vitamiini taseme säilitamine oluline. D-vitamiin on hädavajalik luude, lihaste ja hammaste jaoks. See aitab kaasa kaltsiumi ja fosfori nõuetekohasele imendumisele.

Eriti oluline on sügistalvisel hooajal see, et D-vitamiin toetab immuunsust. Tuntud kui päikesevitamiin, toimib see teie keha kaitsjana ajal, kui viirused ja bakterid varitsevad. Seetõttu tasub selle taset asjakohaselt täiendada.

D-vitamiini tarvitamine on eriti oluline sügis- ja talveperioodil.

D2- või D3-vitamiin?

Toidulisandid võivad sisaldada ühte kahest looduslikust D-vitamiini vormist: D2- või D3-vitamiini. Kui eelistate hästi imenduvat vitamiini, siis vaadake D3 poole. See on kõige paremini imenduv D-vitamiini vorm. D2-vitamiini leidub taimedes ja seentes (ja seda on ka odavam toota).

D3-vitamiin on tuntud päikesevitamiin, mida keha päikesevalguse mõjul toodab. Sügistalvisel hooajal, kui päikesevalgust on vähe, tasub seda lisaks võtta. VitaSolaris® D3 toidulisand sisaldab D3-vitamiini.

VitaSolaris® D3 – 2000 ühikut ühes tabletis

Ühes väikeses VitaSolaris® D3 tabletis on 2000 ühikut D3-vitamiini. See moodustab maksimaalse päevase D-vitamiini annuse, mida tervetel alla 75-aastastel inimestel toidulisandina kasutada soovitatakse.

Kes võivad saada tasuta vitamiini?

Norra ettevõtte erakordne algatus on suunatud kõigile täiskasvanutele, kes soovivad oma tervise eest hoolitseda. Erinõudeid ei ole. Iga Eesti leibkond võib saada tasuta VitaSolaris® D3 aastavaru. Peate katma vaid saatmiskulud – 2,99 eurot.

Kampaania eesmärk on julgustada eestlasi sügistalvisel hooajal, mil D-vitamiini puudus on kõige sagedasem, seadma oma tervise prioriteediks. Selle eesmärk on ka levitada teadmisi D-vitamiini piisava taseme olulisuse kohta organismis.

Kuidas saada oma tasuta pakk?

Tasuta saadetise saamiseks külastage lihtsalt veebilehte www.tasutadvitamiin.ee ja kulutage kaks minutit vormi täitmisele. VitaSolaris® D3 tasuta aastavaru saadetakse teile paari päeva jooksul. Peate katma vaid saatmiskulud – 2,99 eurot.

Natural Pharmaceuticalsi pakkumine kehtib, kuni tooteid jagub.

Toidulisandid ei asenda tasakaalustatud ega mitmekülgset toitumist. Tasakaalustatud toitumine ja tervislik eluviis on väga olulised.

Jaga
Kommentaarid