31.01.2024, 17:20
„Olen ka üle 100 kilo kaalunud. Põlved valutasid nii, et raske oli käia, jooksmisest rääkimata…“ Tõnis Siigur avaldab hea füüsilise vormi saladuse
„Süüa tuleb hästi ja palju!“ ütleb 2022 aasta mais Baltimaade restoranidele esimese Michelini tärni teeninud Noa chef Tõnis Siigur.
FOTO: | Delfi Meedia
„Paar aastat enne vanade aegade lõppemist sain omal nahal näha ja tunda, mida restoran tavalisele inimesele tähendab. Kõik täiskasvanud tahtsid sinna pääseda, aga sugugi mitte kõik ei pääsenud! Järjekorrad looklesid uste taga, šveitser teenis rohkem kui Vanemuise tippnäitleja. Mina 17. kutsekeskkooli praktikandina töötasin kolmel aastal Püssirohukeldri akendeta köögis umbes samamoodi nagu sajand tagasi poiss, kes tundide viisi naereid kooris… Ainult et juhendas ja õpetas mind Tartu üks paremaid peakokki Andres Kiho.
Oled juba tellija?