Aeg juuksuritoolis möödus tänu Eesti Naisele kiiresti ja huvitavalt. See oli kvaliteetaeg iseendale. Mõtlemisainet oli hiljem palju, kogu ülejäänud sügispäeva. Eelkõige äratundmisrõõm, et on veel inimesi, kes julgevad erineda ja nii-öelda kastist väljapoole mõelda.

Pean väga lugu Maire Aunastest. Tõeline telelegend: tugev, naiselik, mitmekülgne, optimistlik. Mulle meeldib tema ütlemine: „Inimene on maailmas ainult läbikäigul. Ei pea olema midagi enda oma.“ Au ja kiitus neile, kes on suutnud kinnisvara kokku osta, omavad uhkeid maju ja autosid! Mõtlen teisiti ja pole seaduses näinud kohta, et pean teatud vanuseks omama seda ja teist. Ei ole ma sellepärast teistest viletsam!

Nii ka artikkel naistest, kes ei soovi lapsi: igati arusaadav. Igaüks elab nii nagu oskab ja suudab ega pea seda tegema teiste järgi, teiste arvamusele tuginedes. Katrin

Kui sul on präänik kogu aeg suus, milleks hüpata porgandi järele? Maire Aunaste ilmselt ei ole sündinud, präänik suus. Minu meelest on porgandid tervislikud ja kasulikud. Nii ka pr Aunaste – kasulik ja tervislik. Hea on temast rääkida või teda vaadata. Ikka veel teda kaasatakse. Ikka veel pildis. Ikka teleris.

Ootan endiselt esikaanele Kristin Tattarit või Ingrid Peeki. Kairi

Orgasmi ootuses

Mind kõnetas sel korral lugu orgasmist, kuna see on ka mulle aktuaalne teema. Olen elanud mehega ligi kolmkümmend aastat ja kordagi pole temaga kogenud orgasmi. Ostsin mõningad aastad tagasi vibraatori ja alles siis sain oma esimese orgasmi. Hiljuti sain tuttavaks uue mehega ja tema oskas teha sellise eelmängu, et võin saada seksi ajal mitu orgasmi. Kaldun arvama, et on mehes kinni, kuidas ta suudab naisele selle naudingu kinkida. Tuleb veidi vaeva näha ja kõik on võimalik. Eve

Esimest korda elus

Ostsin esimest korda elus pudeli viskit. Ei, mitte selleks tarbeks, et alkoholiga õhtut veeta. Ajakirjas ilmunud Šoti rahvusköögi tutvustus oli niivõrd kutsuv, et suundusin piltide imetlemiselt üle tegudele. Esimene küpsetis: skoonid. Olin neist kuulnud ja kirjandusest lugenud, kuid proovinud teha ja maitsta veel mitte. Kokkuvõtteks äärmiselt lihtsad ja suussulavalt hõrgud pätsikesed. Kindlasti soovitan nii soolaseid (juustuga) kui magusaid (vahukoore ja keedisega) skoone. Seekord sain valmis aprikoositäpilised küpsetised, järgmine kord võlun sisse rosinaid! Ning muidugi need viskit sisaldavad ahvatlused... Aitäh erinevate ja kulinaarselt harivate maitseelamuste eest! Tiia R.

Leidlikud memmed

Kõnetas Reet Hiiemäe „Elusügis ja memmede mäss“. Olen see, kellest ta kirjutab: parajalt eakas ja saamatu, samas kuraasikas. Meenutan lapsepõlve naabrite vanaemasid, kelle elujõust sain ammutada tarkusi ja visadust. Lapsena seda ei adunud. Vahest need vahvad memmed õpetasid, et mitte millestki saab ikka midagi! Sõjajärgse aja toidunappus tegi nad leidlikuks. No ja see, kuidas peresiseseid pinged maandati! Tean raudselt, et olukordi saab käänata ise midagi tehes, luues ja kuulates: manamine teeb vaid vaesemaks. Ene Kuremaalt

Kirjuta ja võida auhind!

Kõigi vahel, kes jagavad meiega detsembrinumbrist inspireeritud mõtteid, läheb loosi kaks väärtuslikku auhinda:

> Sensai huulepulgavutlar Lasting Plump Lipstick Holder (14.99) koos kolme tooni täitesisuga – Vivid Orange, Feminine Rose ja Shimmer Nude (38.99 tk, firmalt Sirowa),

> Eesti Naise kolumnisti, surma-uurija Karl Käsnapuu menuk „Surmalähedased kogemused“ (Pilgrim).

Novembrinumbrist kirjutanute vahel loosisime auhinnad välja nii: Sensai kätekreemi ja kindad firmalt Sirowa sai Tiia R., raamatu „Teie pöörane ja väärtuslik elu“ Kairi. Palju õnne!

NB! Auhindade loosimises osalevad kirjad, mis on saabunud enne 12. kuupäeva! Kirjuta aadressil liis.auvaart@eestinaine.ee või Eesti Naine, Narva mnt 13, 10151 Tallinn.

Kirjade auhinnad.
Jaga
Kommentaarid