Kui aku kestvus on oluline

Üheks suureks väljakutseks varasematele nutikelladele on olnud piiratud aku kestvus. “Selleks, et kella olulistest funktsioonidest kasu saada, tuleks kella kanda peaaegu kogu aeg. Seega peab kella aku olema vastupidav – vastasel juhul panevad kasutajad selle näiteks ööseks laadima ning mitmed olulised tervisenäitajad jäävad monitoorimata. Uutel nutikelladel võib aku vastu pidada kuni 14 päeva.

Kui integratsioon ja ühenduvus on oluline

Selleks, et nutikellade funktsionaalsust maksimaalselt ära kasutada on oluline need nutitelefonide ja teiste nutiseadmetega ühendada. “Nutikella teiste seadmetega ühendamisel saame kella ekraanile kuvada teavitusi, sõnumeid ja kõnesid. See võimaldab ühenduses olla ka telefoni haaramata,“ selgitab Mishina ühenduvuse kasusid. Ta soovitab valida nutikell, mida saab ühendada kõikide telefonidega, olenemata kas need on Android või iOS baasil.

Kui väline ilu on oluline

Viimastel aastatel on nutikellade tootjad muutnud oma disaini. “Nutikellad ei peaks olema vaid tarbeesemed,“ sõnab Mishina.

Nutikellade isikupärastamine on samuti aina tavapärasem. Nutikellade rihmade valik on muutunud mitmekesiseks ning numbrilaua välimust on samuti võimalik muuta. Sedasi saavad kasutajad kohandada oma seadmeid vastavalt isiklikele maitsetele ja eelistustele, aga ka vastavalt sündmusele – pidulikel sündmustel ei pea kandma sportlikku käekella, vaid saab selle ilusaks aksessuaariks kujundada.

Jaga
Kommentaarid