Ajendatult kolmest suurlinnast, peidab kollektsioon endas elemente Oxfordi, New Yorgi ning Kopenhaageni tänavamoest. „Kõik kolm linna mõjuvad veetleva sihtkohana sügistalvisel hooajal, kuid pakuvad inspiratsiooni eriilmelisteks hetkedeks Ivo Nikkolo naise elus,“ sõnab Vaaderpass.

Ivo Nikkolo sügistalv 2023 kollektsioon

Esiletoomist väärivad tunnusjooned nagu klassikaline ruudumuster ja plisseer kehastavad Oxfordi akadeemialikku elegantsi ja ajatut stiili. Avarad lõiked, utilitaardetailid ja maalähedased toonid kannavad madala pulsiga õdusasse Kopenhaagenisse ning šikk rätsepatöö ja formaalne tegumood peegeldavad New Yorgi ambitsioonikat saginat.

Ivo Nikkolo sügistalv 2023 kollektsioon

Sügistalvise kollektsiooni põhitoonina püüab pilku julge ja sügav smaragdroheline. Efektsete roheliste toodete seas särab eredalt brändile omane luksuslik siidja läikega slip-kleit. Lisaks on toon esindatud ka samast kangast komplektide, kudumite, aksessuaaride ning ülerõivaste hulgas.

Ivo Nikkolo sügistalv 2023 kollektsioon

Hooajalist uudsust pakuvad isikupärased kaartidest ja topograafiast loomingulist ainest saanud kangaprindid, mis viivad rohkelt avastamisrõõmu pakkuvale rännakule läbi käänuliste maastike ja teede rägastike, sütitades reisielevuse ka keskkonda vahetamata.

Jaga
Kommentaarid