Samuti oodatakse aasta noore naisettevõtja kandidaate. Tiitel antakse kuni 40-aastasele naisele, kes on viimase kolme-nelja aasta jooksul loonud omanäolise ja konkreetses valdkonnas eristuva ettevõtte, mida tõstavad esile nii kliendid kui ka kaubaturu teised osalised.

Aasta naise ja aasta noore naisettevõtja tiitlid kuulutatakse välja ja antakse üle 10. novembril Pärnus toimuval pidulikul galal.

Aasta naise kandidaate saavad esitada organisatsioonid, ettevõtted ja üksikisikud. Aasta naise ja aasta noore naisettevõtja kandidaate saab esitada kuni 12. oktoobrini Eesti Ettevõtlike Naiste Assotsiatsiooni kodulehel.

Eesti Ettevõtlike Naiste Assotsiatsioon (EENA) loodi 1992. aastal ja see kuulub rahvusvahelisse äri- ja ametinaiste võrgustikku BPW International. EENA loodi eesmärgiga toetada oma erialal pädevate, ettevõtlike naiste ja naisjuhtide omavahelist kontaktide loomist, ideede ja arvamuste vahetamist ja ühiste tegevuskavade elluviimist ning klubilise tegevuse traditsioonide säilitamist. Aasta naise tiitlit antakse välja alates 1993. aastast.

Jaga
Kommentaarid