Üks reegel, mille järgi käitun, on: alati meik maha! Päevakreemide ja -seerumite puhul on mulle oluline, et need oleksid sügavalt niisutavad, sest mu nahk lihtsalt joob, nagu oleks kaevul! Õhtuti on mu ilurituaalid suhteliselt tagasihoidlikud – meigieemaldus ja õrn seerum peale, et nahk saaks öösel hingata ja mürke väljutada. Just jõudis minuni ka Plumi LED-näomask – ootan tulemusi pikisilmi!

2. Kas sul on välja kujunenud oma lemmikhooldustooted?

Kunagi reisile minnes avastasin lennujaamas, et unustasin deodorandi koju. Läksin siis lennujaama ilupoodi ja ostsin suhteliselt puusalt Löwengripi deodorandi. Olen praeguseks juba pea kolm aastat nende deodorante kasutanud, täiesti supertoode! Samuti on imeline toode Ole Hendrikseni Sauna Scrub ehk poore ahendav ja sügavuti puhastav näokoorija. Sama brändi silmakreem Banana Bright Eye Cream on mul ka juba mitmes potsku. Reisile minnes haaran kaasa Repéchage’i reisikomplekti, kus on kõik vajalik: meigieemaldaja, seerum, kreem, silmakreem ja sprei. Reisides tuleb oma näonaha eest kvaliteetsete toodetega hoolitseda, allahindlusi ma ei tee.

3. Millise eksklusiivse iluprotseduuriga end aeg-ajalt hellitad?

Käin end kuus korra hellitamas Repéchage’i ilubuduaaris. Neil on nii naiselik ja kaunis salong Kadrioru südames ja protseduurid kõige paremad, mida seni olen kogenud! Sealne spaapediküür on esmaklassiline ja näohoolitsustelt lahkun alati uuestisündinuna.

4. Kui saaksid valida üksikule saarele kaasavõtmiseks vaid ühe hooldusvahendi, siis mis see oleks?

Ilmselt oleks see SPF 50 näokreem, sest loodan sealt üksikult saarelt ikka naasta ning mitte lõtvunud ja ärapõlenud nahaga!

5. Missugused on sinu põhimõtted meikimisel? Mis peab kindlasti olema?

Kulmud, kulmud, kulmud! Käin oma kulme ja ripsmeid aeg-ajalt ka lamineerimas ning pärast neid protseduure saab ilma kulme ja ripsmeid värvimata tükk aega ringi käia. Puhkusereisiks ideaalne! Samuti on mulle oluline päikesepuuder põsesarnade esiletoomiseks ja loomuliku jume andmiseks.

6. Kuidas hoolitsed juuste eest?

Olen käinud ühe ja sama juuksuri juures juba aastaid – mu juuksur on German Pinelis HairEd Studios. Kuna minu juuksed on raskesti käsitletavad ja tugeva iseloomuga, on ülimalt oluline, et juuksur tunneks mu juuste hingeelu läbi ja lõhki. German ei vea kunagi alt! Parimad värvitoonid ja soengud on alati just temalt. Aeg-ajalt teeme seal ka K18 süvahooldust, mida mu juuksed armastavad.

7. Milline on sinu kehahooldus?

Hea kehakoorija on alati omal kohal! Avastasin äsja superkreemi, mida pärast koorimist pepsile kanda – Brazilian Bum Bum Cream. Vahel kannan kreemi üle kogu keha, sest nii siledaks ja pehmeks nagu see kreem ei ole veel miski mu nahka teinud!

8. Jaga salanippi, mis tõstab tuju ja teeb sind ilusaks.

Vita-Age Aurum Self-Tanning Dropsi isepruunistavad tilgad näole. Kannad kolm tilka hommikul näole ja mõnus loomulik jume on kohe näha!

9. Kas usud (ilu)toidulisandite võlujõusse?

Raske vastata. Ma arvan, et ma usun, aga ei ole veel midagi supertoimivat kogenud. Tegin mingi aeg biotiinikuuri, et juuksekasvu toetada, aga ainsad „juuksed“, mis kasvama hakkasid, olid jalakarvad. Upsi (naerab).

10. Millal ja miks pöörduksid ilukirurgi poole?

Kui tunnen, et nüüd tõesti enam miski muu ei aita ja ilukirurgi käe alla minek on viimane õlekõrs enesekindluse ree peale saamiseks. Kardan hirmsasti nõelu ja kõike kirurgiaga seonduvat ehk praegu kohe üldse ei mõtle millelegi sellisele, aga olen nüüdseks saanud aru, et never say never.