Erinevalt masstoodanguna müüdavatest parfüümidest on tuntud brändide signatuurparfüümid hoolikalt läbi mõeldud. Need on enamasti unikaalsed ja haruldased, mille seast leiab igaüks just endale sobiva. Lõhnataju on üks inimese tugevamaid aistinguid ja võib vallandada terve tunnete laviini. Signatuurparfüümide lõhn kestab kaua ja on meeldiv nii kandjale kui ka teda ümbritsevatele inimestele. Sobiv parfüüm on oluline element, mis rõhutab teie olemust.

Valige õige noot

Üldiselt jagunevad parfüümid kolmeks nootide grupiks: tipu-, südame- ja põhinootideks. Tipunoodid on need, mida tunnete kohe, kui lõhna nuusutate. Südamenoodid tungivad esile siis, kui olete lasknud lõhnal mõnda aega „seista“. Viimaks, kui südamenoodid on hajunud, kerkivad esile põhinoodid, mis ongi tegelikult kogu parfüümi aluseks, tihti tummisemad kui teised.

Värske kui mereõhk või tummine kui tammevaat?

Lõhna valimisel on äärmiselt oluline, et tunneksite ka ise oma maitset. Laias laastus võib lõhnad jagada värsketeks, lillelõhnalisteks, puidusteks ja idamaisteks. Kui armastate magusaid noote, soovitame valida lõhnu, kus oleksid esindatud gardeenia, jasmiin, roos või mõni muu õieline. Kui armastate värskust, on väga hea valik tsitruselisi sisaldavad lõhnad. Idamaised parfüümid viivad teid muinasjutulistesse kaugustesse oma magusate, vürtsiste ja eksootiliste nootidega, kust ei puudu sageli ka vanill. Kas teile meeldivad pidulikud lõhnad, mis on aromaatsed ja mõjuvad kui jalutuskäik metsas või õhtu džässiklubis? Siis on teie jaoks puidunootidega lõhnad, kus tunnete vanade tuttavatena näiteks tamme, sandlipuud või miks mitte patšulit. Mäletate seda lõhna, mis rannaäärsest metsast pärast ujumist ninna jõudis?

Mida valida?

Et valik olek lihtsam, anname ka mõned variandid, mis on hetkel väga populaarsed, ja tutvustame neis leiduvaid noote.

Gucci Flora Gorgeous Garden

See lõhn mõjub nagu jalutuskäik suvises puuviljaaias. Delikaatse lillelõhna kõrval tunnete kindlasti mahlakat pirni, punaseid marju ja mandariini. Hiljem lisanduvad gardeenia ja jasmiin ning põhinootidena jäävad kumama patšul ja pruun suhkur. Tegemist on unikaalse ja populaarse lõhnaga, millest võib julgelt saada teie uus lemmik – signatuurparfüüm!

Carolina Herrera Good Girl

Ehk olete juba poelettidel tähele pannud kaunis stileto stiilis parfüümi, mis lõhnab imeliselt? See pudelike sisaldab endas killukest idamaad. Oma idahõngulise lillelõhnaga on see võlunud mitmeid naisi ja kajastab naiste duaalset olemust, nii julgust kui ka elegantsust. Sellest võib vabalt saada teie uus lemmik, mida ikka ja jälle osta!

Burberry Her

Otsite lõhna, kus tunneksite puuviljast naudingut, millega sobiks minna nii päeval tööle kui ka õhtul teatrisse? Sel juhul on Burberry Her ideaalne valik. Esmalt võluvad teid must sõstar, murakas ja vaarikas, hiljem aga jasmiin ning kannike. Kui need noodid on läbi käinud, saabuvad puidused nüansid, millest võib tajuda ka muskuse ja merevaigu hõngu. Selline eksootiline unelm sobib kenasti teie igapäeva.

Olete unikaalne ja sama unikaalne on ka teie signatuurlõhn!

Jaga
Kommentaarid