Õhtuti pesen duši all nägu Fresh Soy Face Cleanseriga, hiljem puhastan üle Biotherma mitsellaarveega. Alati on mul kasutuses Sephora C-vitamiiniga seerum ja kui meelde tuleb, ka Fresh Black Tea silmakreem. Hommikuti pesen nägu kõigepealt külma veega, seejärel kasutan Augustinus Baderi essentsi ja taas Sephora seerumit.

2. Kas sul on välja kujunenud oma lemmikhooldustooted?

Pean oluliseks C-vitamiini seerumeid ja head päikesekaitset. C-vitamiini seerumeid kasutan eri firmade omi, kuid näo päikesekaitsekreem on mul kindel lemmik: Supergoop Glow Screen SPF 40, mis on mõnusalt vedel ja õrnalt beežikas. Kehal kasutan sama brändi toodet Play Antioxidant Body Mist SPF 30. Need on meresõbralikud vahendid, mis ei jäta valget kihti ja imenduvad hästi – niisuguste omadustega tooteid on väga raske leida.

3. Millise eksklusiivse ilurituaaliga end aeg-ajalt hellitad?

Massaaž on muidugi number üks luksus: pea-, käte-, jalgade- ja eraldi kuklamassaaž. Veel poputan ennast hea saunaga (hea võrdub minu jaoks kuum ja selliseid saunu ei leia läänes kuigi tihti).

4. Kui saaksid valida üksikule saarele kaasavõtmiseks vaid ühe hooldusvahendi, siis mis see oleks?

Supergoop Glow Screen. Tundub hea mõte tänapäeva kliimas mitte ära põleda. Veel võtaks Santa Maria Novella seebi ja kooriva hammamikinda – metsas või saarel pole ju midagi peale seebi vaja ja see ongi tore.

5. Missugused on sinu meikimispõhimõtted? Mis peab kindlasti olema?

Nooremana vihkasin ripsmetušši ja arvasin, et see annab mulle liiga nukunäo. Nüüd, neljakümnendates, leian, et meikimine on päris lõbus ja mängin sellega vastavalt stiilile ja tujudele. Praegu kasutan tihti YSLi sinist ripsmetušši, Marc Jacobsi hõbedast lauvärvi (ainult täpikesena!), Benefiti kulmuharja ja silmalainerit ning Dear Dahlia või Diori huulepulka. Huulepulkade puhul on mul praegu põhimõte, et mida matim, seda parem. Lemmiktoode, ilma milleta ma ei reisi, on ka Westman Atelier Vital Skin Foundation Stick.

6. Kuidas hoolitsed juuste eest?

Lasen lõigata lahedaid soenguid David Malletti salongis ning kasutan sarja DM Pure šampooni, niisutavat juuksemaski ja stiliseerimiskreemi. Meeldib ka Hairstory New Wash, mida Carmen Kass kunagi soovitas. Veel teen aeg-ajalt juuksurisalongis Tokio Treatmenti, mis niisutab värvitud juukseid ja on omaette huvitav protseduur.

7. Milline on sinu kehahooldus?

Käin Maroko hammamis ja üldse saunas. Pesemisel jumaldan La Roche-Posay Lipikari puhastusõli, aga mitte rohkem kui hammami pesukinnast, millega pole alati seepi vajagi. Kehakreem, mida armastan, on Sol de Janeiro Brazilian Bum Bum ning deodorandiks on mul kas salvei- või vetiverilõhnaline Aesop Herbal Roll-On. Kõik vananenud näokreemid ja -maskid määrin kas küünarnukkidele, jalgadele või kasutan kingakreemina.

8. Jaga salanippi, mis tõstab su tuju ja teeb sind ilusaks.

Haha, armastus teeb alati ilusaks.

9. Kas usud (ilu)toidulisandite võlujõusse?

Kasutan Athletic Greensi probiootikume, D-vitamiini ja kui olen tõbine, siis tsinki. Muidu usun ja näen paastu võlujõudu – see on imeline! Paastun koos sõpradega Eestis kaks korda aastas ja tagasi Pariisi jõudes öeldakse mulle alati, et ma lausa säran sõna otseses mõttes.

10. Millal ja miks pöörduksid ilukirurgi poole?

Kui paastud, pole ilukirurgi vaja. Tuleviku suhtes ei oska midagi öelda, aga ma ei usu, et hakkaksin endal nägu ümber lõikama – ma ei taha endale standardnägu.

Valik Hedvigu lemmik-ilutooteid.
Hedvig Maigre lemmiktooted.