„Suhtejuttude“ enim kõneainet pakkunud episoodis võtsid saatejuhid ette arutelu armukese pidamise ja armukeseks olemise üle. Seda eriti just meesterahva vaatenurgast.

1x
00:00

Podcastis „Iga naine on lugu“ toome teieni tuntud ja inspireerivate Eesti naiste lood. Saatejuht Kethi Uibomägi sügavalt isiklikud ja kaasahaaravad intervjuud avavad ukse nende naiste salamaailm.

Ansamel La La Ladies solist ja professionaalne tantsija Diana Varik kadus aastateks täielikult avalikkusest ja ka sotsiaalmeediast. „Iga naine on lugu“ selle poolaasta enimkuulatus episoodis avas ta oma seitse aastat kestnud keerulise eraelu tagamaid.

1x
00:00

Kindlasti tasub kuulata ka podcasti „Vaimse tervise heaks“, kus saatejuht Rita Rätsepa külalisteks on oma valdkondade eksperdid, praktikud ning inimesed, kel suur kogemus vaimse tervise teemadel või heaolu kujundamisel. Lisaks teadmistele ja kogemustele jagatakse podcastis praktilisi harjutusi ning näpunäiteid, kuidas paremini enda vaimse tervise eest hoolitseda.

Selle poolaasta kuulatuimas episoodis räägivad saatejuht Rita Rätsepp ning kliiniline psühholoog–psühhoterapeut Kaia Kastepõld-Tõrs milline on trauma käsitlus ja kui teadlikud inimesed sellest on. Mis juhtub inimesega, kui traumad jäävad läbi töötamata?

1x
00:00


Jaga
Kommentaarid