Arvan, et paljud alustavad ja lõpetavad päeva näonaha puhastusega. Nii ka mina. Selleks kasutan näole sobivaid toonikuid. Seejärel toidan nahka seerumiga ning tupsutan silmaümbruskreemi. Viimaseks tegevuseks jääb päevakreemi näole kandmine ja kerge masseerimine. Õhtul samad tegevused, kuid siis on päevakreemi asemel öökreem.

2. Kas teil on välja kujunenud oma lemmikhooldustooted?

Kõige enam olen kasutanud Oriflame’i ja vahetevahel ka Yves Rocher’ tooteid. Tallinna-Stockholmi vahelisel laevasõidul olen kuulanud ka sealse kaupluse proffe, kes on andnud testreid, et katsetada sobivat kreemi vastavalt vanusele.

3. Millise eksklusiivse ilurituaaliga end aeg-ajalt hellitate?

Olen arvanud, et kui iga päev tegeled näohooldusega, siis peaks sellest ka piisama. Haruharva olen käinud ka massaažis, sest on ju mõnus, kui keegi sind paitab ja mudib, mis annab ilule ja nahale elastsust juurde. Loomulikult tuleb selleks aega võtta, egas ennast tohi ometi ära unustada.

4. Kui saaksite valida üksikule saarele kaasavõtmiseks vaid ühe hooldusvahendi, siis mis see oleks?

Ilmselt on see saar, kus on palju päikest ja looduslikke taimi, mida saab värskelt tarbida. Otstarbekas on UV-kaitsega nahakreem.

5. Missugused on teie meikimispõhimõtted? Mis peab kindlasti olema?

Kindlasti peab olema huulepulk, ripsmetušš ja kerge konsistentsiga jumestuskreem.

6. Kuidas hoolitsete juuste eest?

Et mul on lühikesed juuksed, saan nende lõikamisega ise hakkama, viimasel kahel aastal olen vaid korra juuksurit külastanud. Samuti olen värvinud juba päris mitu aastat juukseid ise, abikaasa abiga.

7. Milline on teie kehahooldus?

Naudin sooja dušši ja hõõrun keha Swipe Saluxi massaažirätikuga, mis on mõnusalt kare ning paneb vere pulbitsema. Väga meeldiv on pärast seda protseduuri hõõruda kergelt niiskele kehale kehakreemi ja hellitada jalgu jalakreemiga. Olen ka suur kätekreemitaja – igas kotis on tuubike, millega pärast kätepesu käsi hellitan.

8. Jagage salanippi, mis tõstab tuju ja teeb teid ilusaks.

Avatud süda ja rõõmus meel teevad ihule mõnu. Naudin kõike kiirustamata. Näiteks spaades käies, eriti naudin Pärnu vaikset Hedon SPAd ja selle lahkeid teenindajaid.

9. Kas usute (ilu)toidulisandite võlujõusse?

Olen aastaid kasutanud Oriflame Wellnessi pakikesi naistele, mille sees on oomega-3-kalaõli, multivitamiinid, mineraalained, astaksantiin ja mustikaekstrakt. See on võimas antioksüdantide kombo, mis kaitseb nahka ja kõiki teisi keharakke.

10. Millal ja miks pöörduksite ilukirurgi poole?

Ilukirurgi teenus on sageli toonud inimestele pettumust, seepärast usaldan ennast ja teinud kõik vajaliku ise. Naljaga pooleks võiks ju öelda: ilmselt siis, kui lõua alla tuleks suur kalkunilott.