Elu on mõnus ja värvikirev kulgemine. Oskad ühendada meeldiva ja kasuliku, oma kohustusi täidad mängleva kergusega. Vahet pole, milline on vanusenumber su passis – pakatad nooruslikust uudishimust maailma ja teiste inimeste vastu. 18. juuni noorkuu ajal suuna pilk tulevikku ja pane plaanid paika!

Jäär

Elutempo on hästi kiire. Sul tuleb väljasõite ette võtta, eri inimestega kohtuda. Sõlmid tutvusi ja koostöösuhteid, saad asjaajamise käigus teada paljugi õpetlikku. Kuu teisel poolel on suurepärane aeg äritegevuse alustamiseks või mingile kindlale projektile keskendumiseks. Näed eduvõimalusi realistlikult.

Sõnn

On hea aeg pikaajaliste projektidega alustamiseks ja oma elu struktuuri selgepiiriliseks väljaehitamiseks. Jupiteri ja Saturni sekstiili tõhusal toel valitseb su elus kindel tasakaal. Sead endale eesmärke, mis on kõrged, ent samas täiesti teostatavad. Kannatlikkus ja kohusetunne viivad tarkuse ja küpsuseni.

Vähk

Võta rahulikus tempos, kasuta oma jõuvarusid mõistuspäraselt. Hästi oluline on suhtlus sõbrannadega – kui sul on keegi, keda täielikult usaldada, on iga takistus ületatav. Võid leida mõttekaaslasi, kes jäävad su kõrvale pikkadeks aastateks. 21. juunil – suve alates – jõuab Päike Vähi märki, algab aktiivne periood.

Lõvi

Ühest küljest on fookuses töö ja tulu – nüüd annab teadlikult karjääri kujundada. Teisalt aga lisab elule särtsu ilu ja armastuse planeet Veenus, mis jõuab 3. juunil Lõvi märki. Sinu loomuomane veetlus mõjub magnetina nii mõnelegi härrale.

Neitsi

Maailm tundub sulle põneva paigana, kus on paljugi avastamisväärset. Küllap tutvud mõne inimesega, kellel on sinust erinev taust või tuleb sul asju ajada ja kogemusi vahetada kolleegidega piiri tagant. Aeg sobib pikema reisi alustamiseks või selleks, et planeerida õpinguid välismaal.

Kaalud

Tasub usin olla ja keskenduda just sellele, mis on kõige tähtsam. Oskad realistlikult hinnata oma teadmisi, andeid, võimeid ning seada just niisuguseid eesmärke, mille poole liikudes saad rakendada oma tugevamaid külgi. Töö ja äri vallas leiad asjalikke partnereid. Aeg sobib suurepäraselt tervise edendamiseks.

Skorpion

Isiklikud suhted on olulised, samas vaevalt et nüüd mõnda toredat meest kohates pea kaotad. Sul on küllalt elutarkust selleks, et hoida pea selge ka siis, kui süda lõõmab. Kui sul on kindel partner, annab suhet tugevdada. Kui aga oled kaaslase otsinguil, võib nüüd su ellu tulla turvaline ja väärikas mees.

Ambur

Armuasjad on tulipunktis – 3. juunil kulmineerub täiskuu Amburi märgis, mille valguses tuleb sul mõelda suhete tasakaalustamisele. Oluline on ise armastusega teisele anda, samas aga tänutundega vastu võtta seda, mida tema pakub. Kuu viimasel kolmandikul võid tunda vajadust oma sisemaailma süüvida.

Kaljukits

Saad oma teadmisi ja oskusi tööasjade ajamisel tõhusalt kasutada. Võimalik, et sul tuleb õpetada vähem kogenud kolleege, olla kellelegi mentoriks või tugiisikuks. 11. juunil jõuab Pluuto taas tagasi Kaljukitse märki. Nüüd saad võimaluse varem tehtut korrigeerida või lõpetada asjad, mis pooleli on jäänud.

Veevalaja

Saad kergelt ja vabalt hingata, suve esimene kuu sobib aktiivseks puhkuseks. Oled uudishimulik ja liikuv, naudid nii intellektuaalseid vestlusi kui ka sportimist värskes õhus. Võid leida endale uusi hobisid. Kui oled lapsevanem, saad oma järeltulijate saavutuste üle heameelt tunda.

Kalad

Sind valdab meeldiv sisemine tasakaal. Saad päris hästi aru, mida sa tahad ja vajad, ning mõistad, mismoodi oma eesmärkideni jõuda. Lähtud sellest, et ka tuhandemiiline teekond algab esimesest sammust. Sul on piisavalt energiat ja ettevõtlikkust selleks, et valitud teel järjekindlalt edasi astuda.