Muuseas, just „paksuks“ on teda seda tööd tehes kutsutud ja see pole ainus teravalt öeldud kommentaar, millega Kati on pidanud modellina rinda pistma. Podcast'is tuleb jutuks ka modellinduse reaalsem ja ebaglamuursem külg. Räägime ka sellest, mis on teda hoidnud toitumishäirete küüsi langemise eest, ja mis juhtub kehaga, kui süüa vaid üks kord päevas.

Kati räägib ka sellest, kust ta leidis julguse jagada läbi enda sotsiaalmeedia kanalite teekonda võitluses aknega, ning kuuleme ühtlasi, kui mitu tööotsa on ta kaotanud probleemse näonaha tõttu.

Missugustes tingimustes noored modellid Itaalias elavad? Kuidas käivad tööstuses „noa selga löömised“ ja kas seda kommet ka veel tänapäeval eksisteerib? Kuidas tihedas konkurentsis hakkama saada ja seejuures iseendaks jääda? Kust pärineb Kati suurepärane tööeetika? Mida ta tuntud isa on tütart kasvatades silmas pidanud? Mis on see, mida Armin oma lastele pidevalt korrutanud on, ja mis Kati sõnutsi talle verre on jäänud? Seda ja kõike muud kuuledki tänasest episoodist.

1x
00:00


Jaga
Kommentaarid