Mai esimesel poolel on Merkuur retrograadne, nii on hea tegeleda minevikuteemade lõpetamisega ja suhtesasipundarde lahtiharutamisega. Elu muutub eriti värvikirevaks alates 16. maist, mil suure õnne planeet Jupiter Sõnni märki siseneb. Optimistlikku teotahet tulvab juurde, avaneb uusi võimalusi.

Jäär

Aktiivsem oled kuu esimesel poolel, mil Jupiter veel Jäära märgis kulgeb – on oluline iseenda vajadused esikohale seada, tekkivad võimalused nüüd ja kohe ära kasutada! Mai teisel poolel pöördub tähelepanu äriasjadele. Alates 20. kuupäevast on head väljavaated, et märkad endale tulusaid võimalusi.

Kaksikud

Elutempo on mõõdukas, tuleb keskenduda vanade asjade lõpetamisele. Võimalik, et kuu esimestel nädalatel kummitab sind mõningane kevadväsimus. 21. mail jõuab Päike Kaksikute märki, tuues esile sulle loomuomased jooned. Nüüd on sinu aeg tähelepanu keskpunktis särada ja ambitsioonikaid plaane teha!

Vähk

Tekib tahtmine oma urust välja pugeda, tööl teistega koos tegutseda ning vaba aega sõbrannadega veeta. 7. mail jõuab ilu ja armastuse planeet Veenus Vähi märki, võimaldades sul oma naiseliku sära loomulikult ja eredalt esile tuua. On hea aeg nii meeste tähelepanu võitmiseks kui ka ärisuhete korraldamiseks.

Lõvi

On töiste sihtide seadmise periood, mil tuleb esmalt tehtu kriitilise pilguga üle vaadata. Siis mõistad, millised projektid sinnapaika jätta, millesse aga täie rauaga panustada. Energiline Marss jõuab 20. mail Lõvi märki, andes juurde julgust ja tegutsemistahet. Oled otsustusvõimeline, vajadusel seisad enda eest.

Neitsi

On õppimise ja enesearendamise aeg. Võib tekkida soov laia maailma avastada. Kui avaneb võimalus töö- või õppereisile minna, haara sellest kinni! Olulisi taipamisi võid saada 5. mai kuuvarjutuse aegu – katteloor justkui langeb, näed olukordi uue pilguga või jõuavad sinuni muljet avaldavad uudised.

Kaalud

Tuleb tõsiste asjadega tegeleda – äritegevust korraldada ja läbirääkimisi pidada, sehkendada raamatupidamisega ning riigiasutustega asjad joonde ajada. Kuu lõpunädalal võib tekkida ootamatu võimalus puhkuse- või tööreisile põrutada. Väheke tuulutust kulub sulle enne suve algust tõepoolest ära.

Skorpion

Mai esimene pool on partnerlussuhete korrastamise aeg. Eriti oluline päev on 5. mai, mil toimub kuuvarjutus Skorpioni märgis. Aeg toob esile kitsaskohad suhetes, valgusvihku tõusevad teemad, mille poole sa vaadata ei taha. Ole nüüd julge – aus enesevaatlus ja valukohtadest läbiminek aitab terveneda!

Ambur

Tööasjadega tuleb omajagu vaeva näha. Võimalik, et oled hooletu olnud või mingid ebameeldivad toimetused sinnapaika jätnud, nüüd aga tuleb sul pingutada, et nende asjadega joonele saada. Kuu teisel poolel sujub tegevus ladusamalt, siis on ka väga hea aeg tervise edendamiseks ja sportimiseks.

Kaljukits

Päevad on pikad ja päikeselised, sinu enesetunne märksa parem kui mõne aja eest. Esile tõuseb sisemine mängulisus ja elurõõm, tahad pigem puhata ja mängida kui tõsisele töömurdmisele keskenduda. Kuu teine pool tõotab põnevaid arenguid armusuhetes – su ümber võib tiirelda mitmeidki austajaid.

Veevalaja

On väga oluline aeg, mil sul tuleb kohaneda saatusliku Pluuto energiaga. Ole avatud, usalda oma sisetunnet ja pane tähele märke – võid saada suuniseid elu edaspidiseks korraldamiseks. Ehk märkad just nüüd, millised uksed oleks vaja sulgeda, et saaksid keskenduda just sellele, mis on sinu tõeline kutsumus ja eluülesanne.

Kalad

Mai esimene pool võib tuua segadust ja möödarääkimisi. Püüa end hästi täpselt väljendada, veendu, et teised sind õigesti mõistavad. Kuhugi teel olles varu aega, muidu kipud alatasa hilinema. Kuu keskpaigast alates tempo kiireneb, aeg võib tuua põnevaid kohtumisi, tekib ka uusi tutvusi, mis on ühtaegu meeldivad ja kasulikud.