Noore tüdrukuna müüs Jane Tartus turul kapsaid ja kartuleid ning Kaili Saaremaal maasikaid. Need kogemused on andnud naistele tugeva vundamendi ettevõtluspisiku arendamiseks. Kolleegidena palgatööd tehes jalutati igapäevaselt koos lõunale, kus ühiste vestluste käigus lähedasemaks saadi ja nii ka peagi palgatööga lõpparve tehti.

Üks naistest on entusiastlik ja tegutseja, teine rahulik ja kaalutlev. Janet iseloomustav „vaga vesi, sügav põhi“ suhtumine pani kaasa mõtlema ning tekitas Kailis usalduse temaga ühine ettevõte luua. Julgus ja oskus suurelt mõelda ning otsus kaasata ettevõtluse duosse partner, kes on ratsionaalne ja jalad maa peal, tõi ka Kaili raputavasse võitlusesse. Muuseas, Kaili moto eluks on: „Võidab see, kes alla ei anna.“ Ettevõtlusega tegelemine tähendab 24/7 vastutamist ja kohustust olla kogu aeg selles protsessis sees. Ka siis, kui vahel tekib tunne, et sooviks elu vabamalt võtta.

Heade ideede loomiseks peab olema ka loomingulist geeni. Tihti on ideid liiga palju ja aega liiga vähe, et kõik soovid realiseerida. Aga kuidas üldse sünnivad naistel head ideed? Mil viisil on nad suutnud normaalselt töö ja eraelu, ettevõtete juhtimise ja emaks olemise rollid kokku liita? Mille arvelt kõige enam lõivu võetakse?

Kuula ja saad teada!

1x
00:00

Jaga
Kommentaarid