Just nüüd on sobiv aeg tuhmunud värvid ja materjalid välja vahetada ning kinkida endale kvaliteeti, mis kestaks kaua, näeks kaunis välja ning teeks boonusena pai ka loodusele.

Tallinnas, Haveni sadamas asuvas Nautical Partners´i esinduspoest leiab nii tehnilisi rõivaid merel, kui ka väga kvaliteetseid ja kõrgelt tunnustatud rõivaid, maal kandmiseks- poe valikus on esindatud elustiilibrändid Pelle Petterson, Holebrook, Para MI ja uudisena ka hinnatud käsitöö kingabränd Orca Bay!

Kõikidel Nautical Partners’s esindatud brändidel on kogemust ajatult klassikalise disaini ning ülimugavate riiete tootmisel, põhirõhk olnud ka sellel, et need oleksid valmistatud keskkonda säästvalt ja teadlikult valitud jätkusuutlikest materjalidest.

Komplektid:

Hoolimata sellest, millised tuuled puhuvad moemaailmas, võib alati truuks jääda klassikale. Aegumatu „meremehestiil“ ehk triip, kombineerituna tumesinise ja punasega, on ühtviisi moes nii metropolides kui ka merel.

Kevadised asjaajamised

Tumesinise ja valge ajatu kombinatsioon mõjub ühekorraga nii esinduslikult kui ka lihtsalt. Seetõttu on antud komplekt ühtviisi sobilik nii tegusatele kohtumistele kui ka õhtusele kontserdile. Oluliseks märksõnaks on siin kvaliteet, mis reedab end juba kaugelt. Täpiks i- peal on antud komplekti juures Orca Bay täisnahast, kerged ja aegumatu lõikega mokasiinid.

Õhtupoolik rannal

Ei saa me ühelgi hooajal läbi teksata. Para MI Kõrge vöökoha ning vaba lõikega teksad sobivad ideaalselt, lihtsa kudumi ning tenniste või plätudega igasse suveõhtusse. Pilkupüüdvaks detailiks pükstel on köit meenutav vöö, mis seob kogu komplekti ühtseks tervikuks. Kui päike loojunud on, annab sooja stiilne Pelle P vest.

Pastelne puhkus

Neile härrasmeestele, kes jõulistest värvidest ja triipudest veidi puhata soovivad, on heaks alternatiiviks neutraalsed toonid. Oliiviroheline komplekt mõjub silmale rahustavalt ja kehale kallistavalt. Holebrooki 100% orgaanilisest puuvillast pehme sviiter, kombineerituna Pelle P samas toonis pükstega on ideaalne valik veetmaks nii kevad- kui ka suveõhtuid. Loomulikult ei puudu komplektist ka Orca Bay kaamelikarva kaunid ja ülimugavad käsitöökingad.

Kindel kurss

Pole saladus, et punane värv on energia ja aktiivsuse tähiseks, õhutades tegudele ja peegeldades elujõudu. Seega, sobib Pelle P tehniline komplekt ideaalselt neile, kes ei pelga tähelepanu ning kes tüürivad kindlakäeliselt elus edasi, sest nii nagu kandja, ei pelga ka need materjalid vett ega tuult!

Õrn klassika

Kevad- ja suvegarderoobi komplekteerides teed õigesti kui valid sinna ka neutraalseid ja pastelseid toone, mida annab omavahel kerge vaevaga kombineerida ning kuldsete aksessuaaridega lihtsasti luksuslikumaks muuta.

Klassikaline teppitud jope, (neerumustriga) heledad püksid ning aegumatu lõikega täisnahast mokassiinid võiksid nüüd kuuluda iga naise garderoobi.

Pilk maha!

Need härrasmehed, kes eelistavad suuremat rõhku panna jalanõudele, võiksid nüüd kiigata Orca Bay uut kollektsiooni. Lisaks aegumatule klassikale leiab sealt ka julgemaid värve ja mudeleid nagu näiteks need, kunglikus sinises toonis, käsitööna ja kõrge kvaliteediga materjalidest valminud vabaajakingad!

Kvaliteet ka kõige pisematele!

Lisaks naiste- ja meesterõivastele leiab Nautical Partners´i valikust rõivaid ka lastele. Pelle P kvaliteetsed polosärgid ja püksid sobivad nii päeva õhtusse veeretamiseks kui ka sportlikumale väljasõidule. Samal ajal pakuvad vestid ja (ülipehmed!) fliisid kaitset salakavala tuule eest!

Kaunitel ja stiilsetel rõivastel on vaid üks miinus – kes kord proovib, see tihti juurde soovib…

Külasta Nautical Partners esinduspoodi Nooda tee 8, Tallinnas, Haveni sadamas või vaata lähemalt kodulehe www.nautical.store.

Jaga
Kommentaarid