Vastupidiseks näiteks said saatejuhid kirja naiselt, kelle sõnul on tal käsil uus ja põnev suhe ning ta on tajunud, et meesterahvas vajab vahekorra jooksul eelmänguks palju rohkem aega, kui tema eelmised partnerid. „Ma arvan, et nad võivad olla päris erineval lainel. Sa enne ütlesid, et on palju mehi, kes justkui ei vajavat aega eelmänguks, aga on ju ka palju selliseid naisi. Eelmänguks vaja minev aeg võib sõltuda inimese füsioloogiast, hetkeolekust, tunnetest ja millest tahes veel,“ mõtiskleb Risto. Tema kogemuse põhjal võivad seksuaaliha mõjutada paljud elus parasjagu toimuvad protsessid: kuidas sul tööl läheb, millised on suhted sõpradega, milline on majanduslik olukord jmt.

Heidit arvas aga, et eelmängu pikkuse vajadus võib tihti erineda üheöösuhete ja nö tõsisemate plaanidega suhete puhul. „Et üheöösuhted võivad tõesti ju nipsust sisuliselt sind valmis panna, aga kui sa hakkad tunnetama, et siit võiks miskit tõsisemat tulla, siis on automaatselt kohe pinge peal,“ selgitas Heidit. „Muidugi! Sest sa ei taha ju siis kuidagi suhet ära rikkuda mõne lollusega. Paned näpu valesse kohta näiteks,“ naeris Risto.

Milline on partnerite jaoks ideaalne eelmäng? Kuidas seda saavutada? Kas ja kuidas peaks üldse omavahel eelmängust rääkima? Ja kuidas anda ausat tagasisidet eelmängule? Millised on saatejuhtide enda meeldejäävamad kogemused või lood seoses eelmänguga?

Kuula saadet, mõtle kaasa ning saada ka enda tekkinud küsimused Heiditile ja Ristole: heidit.kaio@eestinaine.ee

1x
00:00

Jaga
Kommentaarid