Koreapärane hakkliharoog (kahele - neljale)

  • 400 g veisehakkliha

Kaste:

  • 2 sl sojakastet

  • 2 sl suhkrut

  • 1 sl seesamiõli

  • 3-4 tl riivitud ingverit

  • 0, 5 tl tšillihelbeid

Serveerimiseks:

  • 3 dl basmatiriisi

  • 1 sl seesamiseemneid

  • 3-4 rohelise sibula vart

  • Värsket tšillipipart

Keeda hoolikalt sõelal voolava vee all pestud riis al dente. Samal ajal rösti seesamiseemned kuival pannil, pane taldrikule jahtuma. Pruunista samal pannil hakkliha. Mõõda kastmeained väikesesse kaussi ja sega küpsenud hakkliha hulka.

Jaga riis ja hakkliha kaussidesse. Haki roheline sibul kaussidele kaunistuseks peale, puista üle seesamiseemnete ja soovi korral ka värskete tšillirõngastega.

Jaga
Kommentaarid