1x
00:00

Inese sõnul on ta terve elu olnud iseteadlik – sammunud oma rada ja usaldanud seejuures sisetunnet. „Juba noorena oli mul selline oma suuna tunne olemas. Mida olen tahtnud teha, mis on meeldunud – sinna suunda olen ka läinud. Väga palju pole lasknud teistel end mõjutada,“ räägib Ines.

Inese tähelepanu on viimased kaks aastat olnud pisipojal Gustavil. „Lapse sünd oli minu jaoks kahtlemata kõige võimsam emotsioon,“ tunnistab Ines. „Loomulikult sa ju tunned, kuidas ta sinu sees kasvab ja liigutab. Aga see tunne, kui laps esimest korda sinu rinnale pannakse, on kirjeldamatu.“ Tema sõnul muutis laps väga paljut. „Elasin enne väga enesekeskset elu ja mul olid selleks kõik võimalused. Olin harjunud käima trennis siis, kui soovin, tegema asju omas rütmis... aga nüüd on laps esikohal,“ arutleb Ines.

Kuula saadet ja saad teada, mida tõi kaasa väikese Gustavi sünd ja kuidas see muutis Inest? Mis on Inese jaoks elus oluline? Mida ootab ta 2023. aastalt ja kas varsti on taas võimalik teda laval näha?

Jaga
Kommentaarid