Seeneseljanka supipõhi (1,8 l)

  • 1 kg kupatatud riisikaid

  • 300 g sibulaid

  • 700 g tomateid

  • 300 g porgandeid

  • 1 punane paprika

  • 1 tšillikaun

  • 2 sl suhkrut

  • 1 sl soola

  • 2 loorberilehte

  • 2 sl 30% äädikat või 3 sl valget veiniäädikat

Tükelda porgandid, seened, tomatid ja paprika. Haki sibulad ja kuumuta õlis poti põhjas. Lisa juurde porgandid ja tšilli, kuumuta 5 minutit ning lisa ka tomatid ja seened. Samuti suhkur, sool, loorberilehed. Kuumuta segades, kuni kõik on peaaegu pehmed, u 40-50 minutit, maitsesta äädikaga, kuumuta läbi ja jaga eelkuumutatud purkidesse. Kaaneta.

Loe hiljem
Jaga
Kommentaarid