1x
00:00

Risto on võtnud endale põhimõtteks abielus olevate daamidega romantilistesse suhetesse mitte laskuda.

Ent on ka selliseid paare, kes küll elavad endiselt koos, ent abielulised suhted on lõppenud ja uute kaaslastega kohtumine mõlema kaasa poolt aktsepteeritud. Saatejuhid rõhutavad, et abieluinimeste vahel on ikkagi aastatega tekkinud unikaalne suhe, ühendab kõik, mis koos läbi elatud ja kunagi ei tea, millal kustunud abielusuhe taas õitsele võib puhkeda – see on risk, millega armuke peaks arvestama.

Miks inimesed üldse on nõus armukeseks hakkama? Heidit teab mitmeid armukese rollis olnud inimesi ja nendib, et haiget saamine on sellistes suhetes vaata et sisse kodeeritud. Heiditi vaatluste põhjal on sellises suhtevormis asjasse segatud suur hulk enesepettust. Ent ometi ei peaks hukkamõistuga kiirustama, on küll ja küll õnnelikke paare, kelle suhe sai kunagi alguse valusast suhtekolmnurgast.

Milliste dilemmadega seisavad aga silmitsi sellise suhtekolmnurga asjaosaliste sõbrad? Kas peaks parimale sõbrale ütlema, kui näed tema kaasat üle aisa löömas või tuleks eelistada mittesekkumise poliitikat? Kas peaks armukest pidavale poolele pidama epistli? Kuidas käituda, et jääda lojaalseks sõbraks mõlema abikaasaga?

Kuula saadet, mõtle kaasa ning saada tekkinud küsimused Heiditile ja Ristole: heidit.kaio@eestinaine.ee

Jaga
Kommentaarid