07.07.2022, 15:50
Michelini tärnid lähivaates. Kui tavaliseks muutub kaaviari maitse
Kuidas tärne jagatakse ja kvaliteedi ühtlust hinnatakse
Prantsuse kööki peetakse gurmeemaailma alustalaks. Just seepärast sõitis hotelliomanik Daire Kaup Lääne-Prantsusmaale, et õppida seal kohalikku toidukunsti. Oma muljed Michelini restoranis töötamisest võtab ta kokku sõnadega: „Oli vast vinge kogemus!“
FOTO: | Ekspress Meedia
Avades Prantsusmaa 2022. aasta „Michelin Guide’i“ leheküljelt 916, leiad sealt restorani nimega J. M. Pérochon. Tegemist on ühe tärniga pärjatud Michelini restoraniga, mis asub otse Atlandi ookeani ääres. Sealses köögis veetsin ma terve kuu, et aru saada, mis on peamine põhjus, miks ühele restoranile antakse tärn ja teisele mitte.
Oled juba tellija?