Mood pakub endiselt täiesti ajatuid esemeid, mille kohasuse pärast ei maksa üldse muret tunda, näiteks klassikaline läbilõigete ja taskutega teksajakk või eest nööbitav A-lõikeline denimseelik. Püksistiil kõigub aga hooajast hooaega äärmuste vahel, pakkudes samas laia valikut eri stiilide austajatele ja kõigile kehatüüpidele.

Mood

Kui veel mõne aasta eest oli ainuvõimalik valik liibuv teksalõige, siis nüüd on see stiil otse öeldes surnuks tunnistatud ning hinnas on kõik, mis pigem ülemõõduline või paisutatud. Iseenesest on see hea uudis, sest liibukatega liialdamine tegi muret juba ka arstidele (kokkupressitud lümfi- ja vereringe jm probleemid). Lisaks pole kõiki kehakumerusi halastamatult esile toov mood alati just kõige esteetiliselt nauditavam nähtus. Liibukate taastulek kunagi tulevikus on küll enam kui tõenäoline, kuid praegu peavad moeeksperdid kõige popimaks järgmisi lõikeid:

Mood

* Boot cut ehk põlvest laienev joon, mis muide on kõige paremini figuuri tasakaalustav lõige.

* Kõrge piha ja sirge säärega püksid. Sobivad pea kõigile ja on kergesti kombineeritavad erinevate rõivastega.

* Barrel leg ehk kõrgema pihaga, laia joonega alt kitsenev lõige. NB! Erilist kummardust see figuurile küll ei tee, sobides peamiselt saledale kandjale.

* Cropped ehk lühendatud säärega püksid nii kitsama kui ka avarama siluetiga pükste korral.

* Väga laia säärega sirged püksseelikulaadsed teksad.

Mood

Materjalidest on eelistatud klassikaline kulutamata tumesinine ja helesinine denimkangas. Üldse on väga moes kõikvõimalik teksamaterjali taaskasutus, lapitekitehnika, aplikatsioonid jm 90ndate stiilis kaunistused.

Õnneks ei ole keskkonda ohustavad keemilised ja füüsilised töötlused ning kulutused enam eriti hinnas. Oma lõhkiste põlvedega ja narmendavate alläärtega teksad võib aga rahulikult ribadeks kanda, sest tänapäevane moemõte soosib lemmikriiete n-ö lõpuni tarbimist. Kindlasti ei tasu praegu moest väljas olevaid korralikke teksasid ära visata, vaid võib lootusrikkalt uute hooaegade väljakutseid ootama panna.

Mood Eesti Naine teksa

Mood
Mood
Acne
Mood
Mood
Mood
Mood
Mood
Mood
Mood
Mood
Mood
Mood
Mood
Mood
Mood
Mood