Reet on loonud oma ökoloogilise kehaõlide sarja Öli. Vähesed teavad, kui keeruline on olnud tema isiklik elu ja kui raske oli tal alustada üksi koos oma väikese pojaga otsast peale, kui pangakontol ei olnud ühtegi krooni. “Saare naine saab alati hakkama! Kasvatab üles viis last ja kantseldab ka mehe ära,“ naerab Reet. “Võtsin lahku minnes vastu otsuse, et ma ei hakka poega oma isa vastu häälestama. Mul oli erakordselt raske hakkama saada, pidin üksi korteri üürima ja kõik nii enda kui poja kulud kandma. Ka eksil olid rasked ajad ning mingit toetust temalt oodata ei olnud. Sellised olukorrad muudavad sind leidlikuks ja sa avastad endas peidus olnud ressursid. Teadmine, et ma ei pea oma mehe tegude eest enam vastutama, andis meeletu kerguse. Tal on hea süda, aga tuli oodata kuni tema egoperiood läbi saab. Alles siis meie suhted taastusid,” meenutab Reet rasket perioodi.

“Eks neid päevi ja nädalaid jagus kui ma kodus nutsin. Oli nii raske ja keeruline vastutada üksi kõige eest,” kinnitab Reet. “Raamatut välja andes kogesin, et kui oled olnud hea inimeste vastu, siis tulevad inimesed vastu ka sulle. Olen siiralt tänulik, et minu ümber on nii palju toetust ja häid inimesi,” ütleb Reet.

Kuula saatest, kuidas Reet on teadlikult oma elu kujundanud ja nüüd, kus poeg on suureks sirgunud, on tal viimaks võimalik elada iseendale. Saatejuht on Kristiina Heinmets.

Jaga
Kommentaarid