Lennud ja majutus

Kopenhaagenisse pääseda on lihtne. Tallinnast saab sinna lennata nii otse kui ka ümber­istumisega. Tasub vaadata SASi ja AirBalticu kodulehti – või uurida momondo.ee –, kuid laias laastus on edasi-tagasipilet veidi üle 100 euro.

Raskem on leida mõistlikku öömaja. Kui sul pole tuttavat taanlast, kes sind oma diivanile lubab, siis – voodikoht on hinnaline. Spartalikus hostelis võid ulualuse leida ka 40 euro eest, kuid kahene hotellituba enam-vähem kesklinnas? Hinnad algavad 160 eurost öö kohta.

Broneeri küljealune varakult kas lehelt booking.com või vaata hoopis Airbnb võimalusi. Miks mitte ööbida hoopis vahvas korteris, mis jääb kesklinnast veidi väljapoole? Kopenhaageni ühistransport on mugav ja linn parajalt pisike, et kõikjale jõuda. Nutikas turist nutitelefoniga laadib endale piletiäpi – DOT Mobilbilletter. See teeb bussi-, metroo- ja rongipiletite ostmise eriti lihtsaks! Kui sul on sobiv raha, saad pileti lunastada ka otse bussijuhilt. Ära unusta, et Taanis kehtib Taani kroon!

Tõmbenumbrid

Soovitada saab ju seda, mida oled ise kogenud, sestap soovitan jalutada! See on mu peamine nõuanne kõikjal, kuhu oled värskelt sattunud: tõmba kondimootor käima ja hoia silmad lahti.