Maria Meresaar jälgib arvutiekraani ja esitab aeg-ajalt küsimusi. „Kas vasakult poolt ribide alt ei valuta vahel?“ „Kas pea ei valuta?“ Ei valuta, kusagilt ei valuta ei pidevalt ega ka vahel. Olin kohe alguses öelnud ka, et mul kaebusi ei ole, aga tahaksin teada, mida see aparaat näitab.
Maria Meresaar ütleb, et kui olekski meditsiinilisi kaebusi, siis tema ei ravi inimesi. „Mina isegi ei ütle, mida ja kuidas süüa. Ma aitan olla tervem, kui inimene enda organimi kohta rohkem teada saab. Üldiselt öeldes uurin seda, et kui panna inimese organism halvemasse olukorda, kui see harilikult on, siis mis hakkab juhtuma. Ehk kus on organismi nõrgad kohad.“

Kuna ma millegi üle ei kaevanud, siis olin skeptiline selle suhtes, mida aparaat minu kohta ütleb. Ma ei öelnud ka, et läinud talvel kontrolliti põhjalikult mu südant, tehti EKG ja koormustest ja leiti, et süda on täiesti terve.

Selgub, et organismis on vähe rauda, kaltsiumi ja magneesiumi. Arvan, et täitsa võib nii olla. Selgub, et mul ei ole stressi. Ma ise arvan ka nii, et elu pisiasjadest ma end kaasa viia ei lase. Selgub, et parasiite organismis ei ole. Tore uudis, kuigi seda ma ei osanud kartagi.
Selgub, et mitmes elundis on herpes viirus. Selle kohta ei oska esialgu midagi öelda. Meenub küll ohatisi, mis on selle veres oleva viiruse ilming. Selgub, et pankreas on nõrk. Et maks tahab puhastamist. Mõtlen, et kellel ei tahaks.

Maria Meresaar ütleb, et haigust kuskil ei ole, aga nõrku kohti organismis on. Ja et viiruse saab taanduma sundida ja organismi saab tugevdada looduslike vahenditega.
Veel ütleb ta, vanemad oma geenidega ja looja on andnud mulle hea tervise, aga on vanade varude ammendumise märke. See on ilmselt puhas tõde. Tervislik mu eluviis küll ei ole. Siiski ei ole mul seda eriti hullu asja, mis paljusid siseelundeid närib, nimelt stressi.

Maria Meresaar on oma hinnalise Sensitiv Imago tomograafiga töötanud neli aastat ja võib selle kogemuse põhjal öelda, et enamik tema külastajaid üldjoontes teab oma probleeme. Ta näeb palju stressis inimesi. Ja väga paljud võtavad ravimeid.

Maria meenutab ühte meest, kes oli aastaid antidepressantide peal, aga tema naine võttis asja ette ja tahtis abikaasat sellest sõltuvusest vabastada. Sellel mehel oli stress juba ilmselt mao limaskesta söönud. Organism on kogu aeg kaitseseisundis ja kulutab väga palju energiat, kui võitleb stressiga. See mees suutis siiski lõpuks tablettidest loobuda.

Maria Meresaar räägib, et päris paljude inimeste organismidest on ta avastanud parasiidid. Neist saab õnneks lahti naturaalsete preparaatidega. Ta on leidnud ka paelusssi. Kolmel külastajal on ta palunud haiglasse uuringutele minna, kuna on kahtlustanud, et nende organismides võib olla vähk. Kahel juhul avastati ka vähk.

Imeliku kokkusattumuse tõttu helistab mulle kohe pärast kirjeldatud magnetresonantsuuringut sõber arst ja kutsub ühele üritusele. Ütlen, et lasin niisuguse uuringu teha ja selgus, et mul on herpes viirus. Küsin, kas see võib tõsi olla. Tema ütleb, et ikka võib ja see avastus pole midagi erakordset. Soovitab ühte preparaati, mis peaks aitama.

Jaga
Kommentaarid