Restorani sööma? Siin on kümme suurimat ohumärki, mille eest kokad sind hoiatavad

Need on kümme kõige suuremat ohumärki:
1. Massiivsed menüüd
Heas restoranis on lühike menüü, mis on maksimum 1-2 lehekülge pikk.
2. Toit, mis tuuakse lauda külma või kuivana
Sa tead, et nad ei valmistanud seda spetsiaalselt sulle.
3. Ekstreemselt kuum taldrik
Su tellimus on olnud aknalaual päris pikka aega, see on kuivanud ja kokad ei valmistanud seda sinu jaoks, vaid tegid kiiruga enne lauda toomist soojaks.
4. Räpased jäljed karastusjoogi masina juures
Need on kõige lihtsamad asjad, mis ära puhastada, aga kui nad sedagi ei viitsi, siis kujuta ette, mis toimub köögis.
5. Tühi parkimisplats tipptunni ajal
6. Tülitsevad töötajad
Kui kuuled, kuidas kokad köögis teineteise peale karjuvad, põgene kohe!
7. Kärbsed
8. Kala pühapäevase brunch'i menüüs
See jõudis restorani juba neljapäeval ja nad üritavad sellest nüüd vabaneda.
9. Teenindajad ei tunne menüüd
Kui küsid teenindajalt, mida mõni roog endast kujutab või kuidas see maitseb ja nemad lähevad seda köögist küsima, ei ole see hea koht, kus einestada.
10. Aeglane teenindus
Kui teenindajal võtab aega kümme minutit, et sinu laua juurde tulla, aga restoran pole isegi mitte täis, on see juba algusest peale halb kogemus.
Allikas: Travel+Leisure