1. Midagi valget

„Reegel“, et peale suve valget kanda ei tohiks, on juba mõnda aega iganenud. Siiski, on nõks, kuidas külmematel hooaegadel valge välja kanda ja prantslannad teavad seda juba ammu. Eelista lihtsalt valgeid värvitoone, millel on mõni teine nüanss sees, olgu selleks siis helehall või hoopis kreemjas beež. Need sobituvad säravvalgest oluliselt paremini teiste sügiseste värvitoonidega, nagu kaamlikarva pruun või burgundia punane. Kui soovid aga pealaest jalatallani valgesse riietuda, siis ära muretse, kui valgete rõivaste toonid on pisut erinevad. 48aastane näitlejatar Audrey Tautou tõestab, et sel pole mingit vahet ja näed igal juhul hea välja.

2. Hästiisuv, aga mugav

Hästiistuvad ülikonnad on alati moes, aga 2024. aastal eelistavad prantslannad kanda just selliseid disaine, mis lasevad kehal mugavalt liikuda ja on ehk natukene „ülesuuruses“. Lõige ei tohiks olla liiga liibuv ega ka liiga lohvakas, vaid täpselt kuskil keskel, täpselt nagu 71aastane Isabelle Huppert ette näitab.

3. Vintaažilikud alt laienevad teksapüksid

Puusi rõhutavad ja alt laieneva sääreosaga püksid on tagasi! Naised, kes tahavad aga kindlad olla, et nad neid kandes siiski hoolitsetud ja kaasaegsed (mitte 1970ndate stiilis) välja näevad, võiksid kombineerida need kokku rangelõikeliste pluuside, mitte boho-stiilis toppide või naba paljastavate kardiganidega. Isikupära on võimalik alati lisada siidsalli või peavõruga. Jalanõusid valides eelista teravama ninaga kingi, mis püksisääre alt välja paistavad, olgu tegemist siis madalate või kõrgete kingadega või hoopis sügissaabastega. Inspiratsiooni võib ammutada 59aastaselt Juliette Binoche’ilt.

Allikas: Purewow

Jaga
Kommentaarid