Uued maitsed

Grillirahvas, rõõmusta!

Handgurmee põnevad maitseainesegud sobivad lihadele kuivalt peale hõõrumiseks. Piisab vaid tunnikesest maitsestumisest, nii et passivad ka kiireks kodugurmeeks. Valikus on näiteks veiselihale sobiv suitsutatud grillmaitseainesegu Spicy Dust BBQ Rub, eksootiline Vietnami grillmaitseainesegu sidrunheinaga ja kanalihaga klappiv Chicken Sunset Rub. Uuteks maitseelamusteks ja katsetusteks veel 3: Tansaania, Lõuna-Korea ja Lõuna-Aafrika Grillmaitseainesegu. Maitseained on müügil Stockmannis ja Handgurmee e-poes.

grillimaitsesegud

Proovi!

Süües terveks ja saledaks

Uus tootesari Tallegg FIT! pole pelgalt trennihuntidele, vaid kõigile – nii noortele kui ka vanadele, hoolimata eluviisist ja aktiivsusest. Kõik sarja tooted on valmistatud antibiootikumivabalt kasvatatud kanade väherasvasest ja valgurikkast fileest ning lihasisaldus on vähemalt 75%. Lisaks on FIT!-sarja kuuluvate toodete suhkrusisaldus alla 5% ning soolasisaldus alla 1,5%. Proovi kindlasti nn minutipihve, mis valmivad imekiirelt ja sobivad nii võileiva peale, salati kõrvale kui ka kartuli ja kastmega soojaks eineks.

Talleggi Fit

Kuu retsept Suvikõrvitsa-šokolaaditort

12 tk

Mõnusalt õhuline ja mahlane tort, kus kihtide vahel hapukas vaarikatoormoos ja peal toorjuustukreem. Suvikõrvits teeb tordipõhja vaid mahlasemaks, maitses seda tunda pole. Tort väärib tegemist aasta ringi, mistahes tähtpäeva puhul. Maitseb võrratult hea!

5 muna

3 dl suhkrut

200 g suvikõrvitsat

200 g võid

3,5 dl nisujahu

2 dl kakaod

0,5 tl soola

2 tl küpsetuspulbrit

Täidis:

300–400 g värskeid või külmutatud vaarikaid

3–4 sl suhkrut

Toorjuustukreem:

150 g võid

400 g toorjuustu

2 dl kakaod

300 g tuhksuhkrut

Kaunistuseks:

värskeid marju, hakitud šokolaadi

Vahusta munad suhkruga tugevaks vahuks. Riivi suvikõrvits jämedalt. Sulata või. Sega omavahel kuivained: jahu, kakao, küpsetuspulber ja sool. Lisa munavahule. Sega läbi ning lisa ka kuivemaks pigistatud suvikõrvits ja sulavõi. Vooderda 24 cm lahtikäiv koogivorm seest küpsetuspaberiga ja laota tainas sinna sisse. Küpseta 175 kraadi juures 40–45 minutit, kuni kook on küps ja sissetorgatud tikk jääb kuivaks. Lase jahtuda ja lõika pooleks.

Vajuta vaarikad kahvliga peeneks ja sega suhkruga. Tõsta esimene tordipõhi serveerimisalusele ja kata pealt vaarikatoormoosiga. Tõsta teine põhi peale.

Sulata või, lase jahtuda ja sega toorjuustuga. Sõelu hulka kakao ja tuhksuhkur, sega ühtlaseks kreemiks. Kata tort üleni kreemiga, ka küljed. Kaunista suvisel ajal vaarikate või mustikatega, talvel hakitud šokolaadiga.

Suvikõrvitsa-šokolaaditort

Jaga
Kommentaarid